155

ss до 166

преди 4 години

Най - лошо е у нас - капитализъм, строен от комунисти...

154

One

преди 4 години

До Анонимен 180Детето ми е на годинка и 3 месеца и пак се слагат всички ваксини и са безплатни. Дали са вредни незнам, НО основните ваксини са абсолютно задължителни, та не разбрах къде е разликата.

153

Анонимен

преди 4 години

НЕкой да ми каже че Капитализма е по добър от Социализма. До 1989 г. На децата слагаха задължително всички ваксини. След 89 много от децата даже останаха без ваксини щото дадоха право на родителите да откават ваксини а това беше добре дошло за Капиталиста. Прибираше мангизите за ваксините и ставаше милионер. А сега ще *** млади хора заради глупоста на родителите им.

152

One

преди 4 години

До Анонимен 198Дали си изкарал този вирус обаче. И аз бях болен, даже ходих да се изследвам и не беше нито ковид, нито грип тип А или Б. Та сигурен ли си, че от това си бил болен.

151

Oachkatzlschwoaf

преди 4 години

Дали си го изкарал?

150

Анонимен

преди 4 години

Ми добре де, аз нямам такава ваксина, пък вирусчето го изкарах февруари. Сега кво? Пиша от отвъдното ли?

149

Анонимен

преди 4 години

До вввА ти знаеш ли още колко са починали и без короната та правиш такова тъпо заключение.

148

Анонимен

преди 4 години

До Реалностаумрелите, не заразените

147

Некъф

преди 4 години

Антиваксърите къде останаха, че не се чуват нещо !!!

146

До Waffen

преди 4 години

Зъболекарските кабинети ги махнаха. Т.е. съществуват, но няма разписана от касата профилактика, нито лечение на ученици както едно време.

145

Анонимен

преди 4 години

Ваксърските з0мбита налазиха. Що за ментално осакатен инвалид трябва да си, за да вярваш, че като ти набият коктейл от химикали и тежки метали директно в кръвта, изведнъж ще станеш Робокоп, неуязвим за вируси и инфекции. Свещена простота.

144

Waffen SS

преди 4 години

До Скептик//А не така.Къде отиде неолибералната и евроатлантическа,демократична мантра за лошото социалистическо здравеопазване,при което във всяко село имаше здравна служба с лекар или фелдшер и зъболекар,в селата наличието на аптека не беше екзотика.Даже имаше гнЪсно предложение от правителството на Иван Костов,да бъдат премахнати лекарите и зъболекарите в училищата.Всеки си спомня как зъболекаря влизаше в час и привикваше няколко ученика в кабинета

143

Скептик

преди 4 години

Соц здравеопазването е на светлинни години пред онова нещо дето изкопираме.

142

ввв

преди 4 години

Нещо не е ясно,доколкото знам ваксината БЦЖ,беше задължителна ,някъде до средата на 80-те години.То тогава няма как да има заболели или починали възрастни хора,ако ваксината е толкова ефикасна.

141

Анонимен

преди 4 години

А така! А сега какво ще кажат от бг мама? Нещо напоследък не се чуват. Що така? Преди ни проглушиха ушите да обясняват колко били вредни ваксините, как задължителното им поставяне било насилие и нарушаване на правата им. Как на 1 млн деца 10 били останали инвалиди заради тая ваксина...Е, сега що мълчат?

140

Анонимен

преди 4 години

До УченИ за това в чужбина почнаха да умират 12 и 13 годишни без никакви заболявания. И на тях ли им е оставала 1 година живот?

139

Анонимен

преди 4 години

Всички нацисти на хей да ги въртят

138

Ельоменат

преди 4 години

Скапахте им денят на антиваксърите ей. За тях мантуто беше манна небесна за хулене

137

Анонимен

преди 4 години

Ние в Лом сме големи ***

136

Анонимен

преди 4 години

"И млади и здрави хора умират заради коронавирусът. Още ли не сте го разбрали? Вярно е, че повечето имат други болести, но не всички."В катастрофи загиват повече млади хора отколкото е смъртността при Ковид-19 за млади. Тоест шанса да умреш в катастрофа е по-голям. Не се качвай никога на кола.