27

Анонимен

преди 4 години

И за какво е тази опашка да не би да раздават пари?

26

АнонимеН

преди 4 години

ПРОПУСНАТО Е ДА СЕ НАПИШЕ И ЗАДУШАВАЩИ СЕ ОТ МАСКИТЕ ОТ КОИТО МОЗЪКА ОСТАВА БЕЗ ДОСТАТЪЧНО КИСЛОРОДАЗ ВЧЕРА Я НОСИХ МАСКАТА И СЪМ КАТО ОШАШАВЕН ДНЕС

25

Анонимен

преди 4 години

Горанов направи това,защото схемата е държавата дава 23% а шефа 77% а не 60% към 40% както твърди тоя.Реално тя държавата не дава а спестява от даване!Резултата е уволнение и ще дава само държавата.

24

Анонимен

преди 4 години

Дали чак сега ( не само аз) сме разбрали смисъла на израза : бели пари за черни дни?!

23

българин

преди 4 години

До 20 "умен човек"! Или си Герберски ***,Или безмозъчно същество! Ако си *** Не е нужно да "активираш" и малкото останали привърженици на ГЕРБ! А относно БСП.Те са в миналото вече! На власт Никога няма да дойдат повече! Ще дойде нов играч на политическата сцена! БСП е минало както и ГЕРБ вече! Набий си го в главата заблуден!

22

Анонимен

преди 4 години

Последните 4-5,години работника диктуваше правилата.След короната,нещата ще се променят и ще си дойдат по местата

21

Анонимен

преди 4 години

С това извънредно положение безработицата ще се увеличава постоянно.В момента може да си позволим да накараме бизнеса отново да работи.То между 20 и 30 са болните на ден.

20

Анонимен

преди 4 години

Колко хора ще останат без работа ...ако още един месец карантина,на всеки 5 минути слагат линия бТВ и НОВА че починал 10 човек е за толкова цяла България е нужно даде затваря как ще се живее?

19

НИЕ, ВИЕ, ТЕ.

преди 4 години

Сега след като се върнаха сумати и хора от чужбина, безработицата рязко ще се увеличи.

18

умен човек

преди 4 години

Гласувайте за БСП ако искате да имате работа!

17

Анонимен

преди 4 години

"Студ, сняг: Безработни на опашка в софийско бюро"Красота!!ГласувахтИ ли 2009та, ГанЮвциии?!Сега ще егладуватИ докато започнете да си ядетИ месата.

16

българин

преди 4 години

Сегашната ситуация ми напомня времето на СДСкогато беше на"власт"след 1989 г! Когато затваряха заводи и предприятия и изритаха хората на улицата! Опашки и опашки пред борсата на труда!Още са пред очите ми.1992/1993 Имаше невероятна безработица.Цели квартали продадоха апартаментите си и с колони автомобили,заминаха за Испания!Така както турците през1989г.Днес има цели квартали Български в Испания.Но до днес,Никой Не се върна от там!В сегашната ситуация ,Демократичните българи нямакъде да отидат!

15

Ха ха

преди 4 години

Много се връзвате на глупости.

14

Анонимен

преди 4 години

До АзМоже разбира се.Ще им построят биолаборатория ниво 4 даже няколко за да могат да тестват.В Бг се пазят щамове на "роднина" на тоя вирус който е доста подобен.Ще работят на смени 24/7.Ще черпят опит и информация в движение по интернет от техни колеги.Можеха да направят хиляди неща но те не го направиха.

13

Аз

преди 4 години

До 11За границите си прав, не трябваше и да прибират хора от Италия, Англия и Испания. Знаем от каква етнос са повечето прибрали се. За ваксините обаче е по сложно, защото нищо не се знае за този вирус и едва ли у нас може да се направи ваксина.

12

Анонимен

преди 4 години

До АЗ..оздравеят. Трябваше да почерпят опит от китайските ,руските,японските и южно корейските медици за да са в час как да лекуват болните.Ето виждаш близки на жертвите повтарят едно и също.По 10 дни ги прехвърлят от лекар на лекар от болница на болница чакат с дни някакъв доктор да отвори вратата на кабинетът си и да напише едно листче с което ги праща в друга болница където чакат друг доктор да прочете листчето и да напише ново листче.През това време умират.Не трябваше са правят хората безра

11

Ха ха

преди 4 години

До 3Днес депутатите чакаха на опашка за тест. Къде видя, че са си увеличили заплатите, та и ние да го прочетем? Или просто пускаш първоаприлска шега.

10

Анонимен

преди 4 години

До АзТрябваше да затворят границите за всичко освен за стоки внос/износ.Да сформират екип от способни хора -не от ушеви и различни видове униформени които мислят за блокада,разстрел,глоби ами способни мислещи хора.Трябваше експресно да мобилизират учени от БАН с пари материали и всичко необходимо за проучване и работа по ваксина и лекарства около новата болест.По същото време започва издирване тестване и затваряне в специализирано заведение всички със симптоми или положителен тест докато не оз

9

Тим

преди 4 години

Точно така големи корпорации затвориха и пуснаха служителите си а българина никога не могъл да прави бизнес така че е нормално да има фалити

8

Анонимен

преди 4 години

Хора мъжът ми работи в Германия гипсокартон и се търсят мъже за работа за 2000-2300 евро но няма КОЙ да работи!!!!!!!