22

Търнокоп

преди 4 години

Има ли въобще възможност дарявайки кръв да знаеш, че тя отива при истински нуждаещи се хора, а не при някакви ***, които заради комплекси и простотия взимат този така ценен ресурс от искрено нуждаещите се хора?

21

Търнокоп

преди 4 години

Кръводаряването колкото е благородно толкова и нечестно. Давам пример: Познат от детството, човек който не се съобразява с норми и закони и се случи така, че кара мотор с не знам колко и съответно на части и в болницата го кърпим и заради този *** са използвани огромни количества кръв. И аз питам защо? Друг пример: Бивш съученик фитнес маняк, на стероиди не знам си колко години и преди време апел в интернет дарете кръв за еди кой си, защото не знам си какво. Честно ли е спрямо нуждаещите се?

20

Мръсното Майче

преди 4 години

А Румен Злорадев - кога? Айде ако не кръв то поне една от тлъстите си заплати от 14000 лв. а и Корнелиявирус Нинова да не се ослушва и да дари я кръв я накоя заплата - тъй де както се казва богатия с парите а бедният с трудът - така са правили възрожденците.Ама то на комунист да му вкараш арматурно желязо изодзадзе, ще изкараш тел за бушони. Такива скръндзи като тези двамцата до сега не бях виждал - а иначе нагли, злобни, нахални - само за даване не ги търси.

19

държавна сигурност

преди 4 години

Държавна сигурност се активира,сега "черните полковници" на Хунтата ще развъртят "железните тояги",много млади българи бяха насилствено изкарани инвалиди в България,всеки ден бият журналисти.

18

Анонимен

преди 4 години

Ей от два дена не бях чувала името му по медиите и ето го отново. Under his eyes!

17

Az

преди 4 години

До Анонимен"Да бяха дарили без на никой да съобщават"Идеята е, че като съобщат това може да повлияе и на обикновените хора и те да отидат да дарят, защото има нужда от кръв. Така се прави в цял свят. Дава се пример, та белким и други го последват. На него ПР не му трябва има 7 години мандат, който няма право да повтори. И не може да бъде свален

16

Анонимен

преди 4 години

Евтина рекламна акция!Да бяха дарили без на никой да съобщават,а не да получаваме 2 съобщения и хвалебствия от прокуратурата ,колко са дашни на кръв!

15

Анонимен

преди 4 години

Гешев да си почине ден, два и да почва заврения зет от миналия век няма прокурор, който да го е изправил пред съда! Само някакви екзотики, като Сапио, Бъдеще за България и т.н.

14

Анонимен

преди 4 години

До Ку*росмукИч не прави евтин ПР президента, само дето всяко изказване му е колко да каже нещо. Действия никакви. Дари ли пари? Прокурори, министри и депутати дариха.

13

антиКаскет

преди 4 години

Кръвта на Каскета е заразна с антиконституционни отклонения, не бих желал да ми я преливат ако ще и да съм с последна фаза на Короната

12

ГРОБАР

преди 4 години

Не си прави PR бе, НЕЗАВИСИМОЗАВИСИМ КАСКЕТ!Пак ли ще ходиш по гетата за марихуана да отчиташ дейност, какво стана с приватизацията, КТБ, "ало Ваньо", "Мишо Бирата", къщи за гости и тъщи, апартамент-гейт, ..разследвай по високите етажи на властта начело с Боко Тиквата, ама не ти стиска, щото си брънка от корумпираната ШАЙКА! Герберска п0д.лога!

11

Анонимен

преди 4 години

Те са охранени и има какво да дават!Ние залитащите от глад няма как

10

Анонимен

преди 4 години

Г-н Гешев.... досега съм ви критикувал ..., но сега само поздравления и мълчание

9

Ку*росмук

преди 4 години

истински президент, Зелено-кафявият чорап няма ли да дари и той, а да напълнил е слиповете!============Той не прави евтин PR като треторазрядната и полуобрязована мутра от Банкя, бръкни му в наср.аните кюлоти, нахрани се и, жабуркай с дезинфектанта от пожарникарския му маркуч!

8

Анонимен

преди 4 години

истински президент, Зелено-кафявият чорап няма ли да дари и той, а да напълнил е слиповете!

7

Анонимен

преди 4 години

Браво на прокурорите ,редно е сага като им правят безплатен тест ,по младите да дарят и кръв

6

Гешев-закон и ред.

преди 4 години

Кой ли ще е щастливеца да се сдобие със синя кръв?

5

Анонимен

преди 4 години

Достойно , ще имат на предвид хората оставащи по принуда в домовете си . Показаха ,че мислят нормално за обществото . Благодарим!

4

Анонимен

преди 4 години

Стига PR колко от дарителите са годни особено тези с по-голямо ЕГН. За да даряват има сума ти изисквания да не си бил болен от някои болести, да не си болен сега, да не приемаш дадени лекарства и т.н..

3

Анонимен

преди 4 години

След години, аз потънал в спомени и размисли, разказвайки на внуците за най-черния период в историята на изчезналата страна България:- Добре де, признавам, има едно свястно нещо което свършиха тогава...