37

да,да ама не

преди 3 години

Като се знае с колко Х 00000000000 $ се нагрухтя дъртия Шорош с игра на валутните борси като ползваше вътрешна информация - кога и как ще се промени курса на долар, паунд, марка!?И с какви пари направи "Отворено общество"!?Защо не споделят с широката публика защо не се обичат с Виктор Орбан?!

36

Анонимен

преди 4 години

Истинското дарителство е акт на милосърдие и хуманност.А крадецът на снимката, както и баща му не знаят смисъла на думите милосърдие и хуманност.Бизнесът няма нищо общо с тези две думи.

35

Анонимен

преди 4 години

Дарява се нещо, което е твое и лично, като например кръв, исторически документи и предмети и др. Даряването на излишъкът от откраднати пари придобити от сиромашка кръв, е реклама за щедростта на дарителя.

34

Кина

преди 4 години

С пари смъртен грях срещу природата и човечеството не се изчиства !!!

33

Анонимен

преди 4 години

за разлика от корумпираните неморлани атеисти които забогатяват погазвайки много закони и човешки права както назиски комунистичкси исламист террористисти чрез престъпления, но тези които вярват в Бога имат съвест и човешност помагат като богатите евреи като Сорос защото за тях никога парите не стават по важни от живота и морланите норми на истиснкия Бог и никога не продават и свъестта си за пари на дявола както правят диктатерористи кото само лъжат крадат и убиват за да ограбят повече и повече

32

Аз

преди 4 години

Толкова хора говорят и пишат, без да имат и най-малка представа от действителността... Или по-лошо - лъжат.

31

Анонимен

преди 4 години

До ОтсъствалЕми Българите , (подчертавам нормалните българи ,които не са на хранилката) недолюбват ЕС-то .Та за това.Можеше и сам да се сетиш.

30

турчина

преди 4 години

изгонете отворено общество от България както Орбан го направи те са по опасни и от covid-19

29

Анонимен

преди 4 години

Дава си джобните

28

Анонимен

преди 4 години

Ако вече схемата с либерализмите и глобализацията не работи нищо чудно да се преориентират на Тръмп и Орбан, на който вече му дадоха парички ***. Идеологиите следват кинтите.

27

Ферли

преди 4 години

Синът на сорос от грета тумблер?

26

Некъф

преди 4 години

ЕС трябва да бъде защитен и опазен, категорични са от "Отворено общество" !!!Еми тогава обесете Copoc и европа ще бъде спасена !

25

Избирайте!

преди 4 години

Достойнство и мъжество или малодушие и капитулация!

24

Българина

преди 4 години

Вече и синът е в играта, същия който преди 2 г основа нова ромска партия в НДК. Защо не вземе у тях мигранти от лагерите в Италия и Гърция и не осинови 5 ман ла? Всеки долар от тези си е данайски подарък!

23

Сузане

преди 4 години

Фамилия Сорос,са по-опасни от корона вирус

22

До "отсъствал&q

преди 4 години

Лошото, което е направил Сорос е, че е богат. И най-важното, не е наш другар, комунист.

21

Евала на

преди 4 години

...чичко Сорос! Вчера милион на Будапеща, днес милион на Милано. Аууу, че лош човек...

20

ivailo

преди 4 години

" Даваме 1 милион "....................................................................................................................Ама колко милиарда присвоихме преди това с баща ми...

19

Ужас

преди 4 години

Цялата фамилия Сорос трябва да бъде изтрита от лицето на земята!!!

18

Отсъствал

преди 4 години

Отдавна не съм бил в България. Гледам тука един възрастен господин е събрал цялата злоба и омраза на пишещите. Какъв е тоя човек? Масов убиец? Моля обяснете ми, какво лошо е направил?