65

Кифладжията

преди 4 години

До Анонимен 67Като ти опра дулото в главата дали нищо и никой няма да зависи от мен/от нас- посредствените човечета?

64

Анонимен

преди 4 години

Ужасът викате. Защо не покажете някой от хилядите, които са го изкарали като грип, а чуваме само за починали и то със сериозни съпровождащи болести ? Бог да прости жените, но това е нещо което се случва и се е случвало винаги - не е нужно да се затваря цялата държава. Явно е по-важно да се гушнат няколко милиарда заеми. Отворете си очите и се замислете, не се зомбирайте по телевизорите. Говори се за едно, а както обикновено е нещо друго, което става незабелязано на фона.

63

а.

преди 4 години

Изр0да от Банкя какво ще изкоментира по този случай? Така ли е. не е ли така - лъже ли жената? Понеже нейната версия лесно може да се провери. ало, мисирките-ми питайте го бе, мръсния ***, да пуем какво ще каже.

62

Анонимен

преди 4 години

Така е при ГЕРБ, пълна некадърност. Това им е "взехме всички мерки".

61

Скептик

преди 4 години

Ей това е двойният аршин. За един затварят болница, друг плаща осигуровки, плаща тестове и го подритват. С това няма да се оправим. И няма кой да разпознае една рентгенова снимка. Пази Боже.

60

?

преди 4 години

На тия депутати не им ли плащаме ние заплатите? Хасан в болница ,а работодателят му ду,а супата,стои си в къщи и чака да умре.Май намериха начин "народните любимци "да се тестват?

59

Анонимен

преди 4 години

Тъжно е, но е и нормално в условия на ограничени ресурси, те да бъдат запазени за политическия и икономически елит на нацията, който да ни преведе по брода през опасните течения на кризата. А не да се рискуват кормчиите и водачите, заради обикновени и, нека си признаем, посредствени човечета от които никой и нищо не зависи.

58

голямата шашма

преди 4 години

Тази епидемия-пандемия се яви като еманация на бляскаво лъсналата голяма измама, наричана социално здравеопазване чрез здравни осигуровки. Това се оказва "здравна" система за събиране на едни големи пари от робите на труда и безполезното им харчене, за което събираните средства все се оказват малко! За това се кръстим, молим, палим свещи и зовем през сълзи: Боже, опази ни от болести и болници!

57

ИП

преди 4 години

Това те е нищакво ИП. В провинцията е ад.

56

Щабът

преди 4 години

От днес нататък, всеки починал от коронавирус ще го пишем самоубийство. Така ще покажем на света, че сме с най-добро здравеопазване и ГЕРБ ще спечели изборите отново.

55

Анонимен

преди 4 години

Годжи от телевизора ни казва едно но в действителност съвсем друго се случва.

54

???

преди 4 години

А колко хора ще измрат от инфаркти,като се обадят с болки в гърдите и им предпишат парацетамол и антибиотик по телефона?Преди да изпишат антибиотик ,обикновено правеха антибиограма,а сега с пневмонии ги лекуват по телефона,обаче 10 милиарда ще се изпапкат.

53

Анонимен

преди 4 години

До ТакаЕ той е от по-равните ...

52

Анонимен

преди 4 години

Интересно дали по същия начин са процедирали и със заразения депутат? За контактните му лица знаем - всичките са тестувани.

51

Така

преди 4 години

А Адемов е вече в болница.

50

Работещ

преди 4 години

През изминалите 3 седмица на работа имахме 5=*** болни. Хората си останаха вкъщи и са се обадили на личните си лекари. Имали са температура, болки в гърлото и кашлица. Личните лекари са им казали да си стоят у тях и ако след 4-5 дни нямат подобрение или се влошат, да им се обадят. Никакви тестове в разгара на епидемията Те не са се влошили, взеха си още по 1 седмица болнични и се приключи. Имал ли е някой от тях коронавирус? Неееее. Но тестова за *** в парламента има ли? Даааааа!

49

зз

преди 4 години

Ми не са били депутати или общински съветници. Не е ли ясно? Тях с хрема директно в болницата. А останалите на преглед.

48

аз

преди 4 години

Красота. Институциите в действие. Не знам вече, коя подобна новина четем вече. Може би като тая от БДЖ днес. В Италия хората умират, щото нямат места в болницата вече. Тука щото не те преглеждат даже.

47

LosHo

преди 4 години

И на фона на всичко това.... масово работодатели съкращават работниците си по "взаимно съгласие", карат ги да си издухват отпуските ама да работят същервеменно от вкъщи иши ако нямат отпуск да излизат в неплатен такъв! Ужас

46

Ханс

преди 4 години

Е то излиза, че си съсипахме държавата уж да запазим една система, дето отдавна не работи.