132

Анонимен

преди 4 години

До АнонименЯ, кажи кво шъ прайм и как шъ изкараме с "извънредно положение" у Бг до 13 май!?ти ако разчиташ само на тролене за няколко копейки на ден си жив зян.

131

Анонимен

преди 4 години

До 148 до 145Па разбира се, че качеството е било върхово: все пак сме ползвали американска технология. Руската технология, която никой не я е виждал, нито е виждал нещата, за които уж е била предназначена. А за твоя "познат", такива "познати" дето са виждали неща малко вероятни и по една случайност недоказуеми, при русофилчетата - бол. Интересно, че англичаните си имаха техни произведени от Sinclair Cambridge, и разбира се широк избор от американски калкулатори, та фантазиите ви не са на място

130

Анонимен

преди 4 години

До 148Другарю, не става дума за лицензиите, макар че на по-късен етап те бяха изтекли, а България продължаваше да произвежда без лиценз, което е реално кражба. Става дума за това, че тия компютри и технологии, с които се тупаш в гърдите не са резултат от нашето (тогава комунистическо) мислене, а от "ненавистното" западно. Да сравняваш миграцията на "хиляди германски специалисти" в следствие от приключила световна война,с обикновена търговска кражба е "противно, злостно, аморално".

129

Анонимен

преди 4 години

Ето това е големият бенефит да нямаш никаква икономика в държавата си.Сега Русия ще излезе начело с най-малък процент на свиване на Вътрешният Брутен Продукт,спрямо всички държави по света.Не че няма да огладнее и тя,но друго си е статистиката.Докато нещата в САЩ не потръгнат,а с нещата и корабите от Китай,руснаците могат да си заврат големите калами със суровините из от отзаде си,с една дума в ,,дивия''.

128

Анонимен

преди 4 години

Да се готвят за западното лицемерие.

127

Кашчей безсмъртний

преди 4 години

Тройной и антифриз диета морят всяка чума.

126

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 140Не, не позна. ВСИЧКО (и имам предвид ВСИЧКО) беше крадено от Запад. Прословутите ни компютри бяха всъщност първо лицензи а после направо крадене от Американски машини. ДЗУ Стара Загора работеше с американски машини по американски технологии. Даже тия които ни съветваха (българи) живееха в Америка и ги пускаха защото носеха ноу-хау (както китайците западните компании в последните десетилетия). Изгнили комунистически илюзии.

125

Дааа

преди 4 години

До СтранатаВажно е че не стана 16 република на сегашния путиностан(СССР).

124

Дааа

преди 4 години

До СтранатаВажното е че не стана 16 република на сесесере.

123

До 140

преди 4 години

Баси глупостите - в челото сме били при комунистите на компютърните държави, каквото и да значи това? Не е тайна, че всички държави от орбитата на СССР имаха ултра нискотехночни икономики, не е тайна, че се крадяха технологии от гнилия Запад!

122

Анонимен

преди 4 години

Руската икономика ще срине тази година, защото тя разчита почти изцяло на износа на енергоносители и суровини! Няма как ЕС, САЩ и въобще световната икономика да се срине и Русия да не пострада, особено ситуация на търговска война с ОПЕК. Не е лошо всички да се подготвим за предстоящата постна пица, защото тя е неизбежна, не е лошо и още от сега да направим план как да изплуваме - кризата ще е зловеща, всеки ще трябва да се напъне дупето.

121

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен При комунистите бяхме в челото на компютърните държави и това,че сега имаме IT сектор е благодарение на училищата и заводите за тия технологии направени от тях.

120

Анонимен

преди 4 години

Българите станаха за смях.*** та ***...............

119

Анонимен

преди 4 години

До СтранатаИзненадващо, има доста български софтуерни фирми баш в България. Явно И за това не позна, другарю.

118

До Анонимен

преди 4 години

Абе товарищ темата в публикацията е за раССия и затова я коментирам, нашата страна си я гледаме, гледат я и самите *** - те идват тук, ние на ходим в Матушката им, даже и нашенските *** нещат да ходят там ... !!!

117

Страната

преди 4 години

Тези, които разбират от софтуер много бързо научават, че с тикви не могат да живеят. Хващат куфара и по целия свят има работа за тях.

116

Пресен коментар

преди 4 години

Преди 20 минути в руския сайт "Пикабу":Вече ми се струва, че са ме върнали в СССР. Границите са затворени, горе-долу са сигурни заплатите само в държавния сектор, по улиците почти не се виждат коли и хора, а от новините пак научавам колко зле бил Западът...

115

Анонимен

преди 4 години

До СтранатаТака е, преориентирахме се към производство на софтуер. Знаем, че комунистите много искахте да си останем на овцете и доматите, ама, на, виж какво станА.

114

Страната

преди 4 години

на тиквите, преди да стане бананова държава имаше 10 500 000 овце. Сега овцете са в червената книга.

113

Анонимен

преди 4 години

До ИвоОчевидно става дума за растежа му.