23

Анонимен

преди 4 години

Идеята на Левчето е да намериш нещо на приемлива за твоите ниски доходи цена.Не е за маркови стоки с високо качество и висока цена за хора с средни доходи

22

ДА Бе

преди 4 години

А в аптеките и другите санитарни магазини кога ще проверяват за сертфикат?Опа,забравих че там маски и ръкави няма много отдавна-защо ли?

21

Знаем, че

преди 4 години

Този тип магазини са точно за калпави стоки, но с достъпни цени. Скоро си купих ролетки за 1,48лв-3м и за 2лв-5м. За целите който имах ми свършиха работа. Много от стоките обаче са директно за замърсяване на ок. среда и определено опасни, особено електрическите. Със забрани не са били спирани никога. Едно време виетнамците внасяха, после от бившите републики, сега от Китай, след като има купувачи има и предлагане.

20

Хан Крум

преди 4 години

Ами да отидат в маказин Топливо на ул. Дойран да видят, че се продават еднократни маски които струваха 15 стотинки в аптеката а сега са по 2.88 лв. за брой. Явно са купили на черно от аптеките и делят печалба.И това ако не е дебела спекула - здраве му кажи.

19

тото

преди 4 години

Май май, с тия репресии, глоби на обикновенни хора и малки магазинчета, някоя партия иска да си ходи.

18

Анонимен

преди 4 години

Че има само в София ли левчета!!!

17

Анонимен

преди 4 години

А какво пък значи фалшуви ръкавици?

16

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен - уших си маска адидас от партенки - сертифицирана ли е?За твоите лични нужди и на твой риск - да, търпима е, но не е сертифицирана.Сертифицирана предполага да отговаря на някакъв стандарт, производителят да е издал декларация за съответствие и разни други формалности по маркиране, опкаоване...Изключително съм доволен, че покрай това извънредно положение ще се направи опит за въвеждане на ред във всичките нюанси на сивото в икономиката ни.

15

Фалшива маска

преди 4 години

Проблемът не е в парчето плат с два ластика, което простолюдието нарича "маска". Проблемът е когато ти продават маска с надпис FFP3 или KN95, а тя е менте. Парцалът си знаеш, че е *** и толкова и разчиташ на него. С другото можеш да подведеш себе си, твоите работници. СЕ маркировката е важна, за да се счита едно средство ЛПС и да се приема от службите по ТБ. Иначе ти пишат акт. В нормална ситуация хората си купуват маските със сертификати, но сега грабят наред. С предпазните очила е същото.

14

Анонимен

преди 4 години

Извинявайте, но какво точно е фалшива маска? Защото до вчера се тук се хвалеше всяка баба и всяка шивачница, която е започнала да ги шие и предлага, включително тази на Софийската опера, и ни се казваше да си ги шием сами? Какво да кажем за хармонизираните стандарти и ясното описване на риска, от който тези неща защитават ползвателя?

13

ДА

преди 4 години

До до 10Какво да разбирам,като те сами не си разбират наредбите и законите!Сутринта едно,на обяд-друго,вечер-трето!Да-не,не-да ,*** ги разбери!

12

Анонимен

преди 4 години

уших си маска адидас от партенки - сертифицирана ли е?

11

до 10

преди 4 години

Нещо не си прочел май май наредбата. Фалирай си, никой не те спира. Ти не можеш да четеш да разбереш какво е затворено, камо ли да развиваш бизнес. Смешка

10

ДА

преди 4 години

ама нали само хранителни и аптеки ще работят-какво стана сега!?Какви левчета,какви пет лева,какви железарии!?Едни ще фалираме,други работят!?Нещо не разбирам!

9

House M.D.

преди 4 години

Не знаех, че лпс предпазват от рисове."Това означава тя да придружава продуктът..."Вие сериозно ли? ПродуктЪТ?

8

Анонимен

преди 4 години

проверки и мерки за левче

7

Анонимен

преди 4 години

Простотиите ГЕРБЕРАЗкИ са безкрайни!Те оправили квото трябва ще гледат нам кое си имало ли СЕ!Пък ни продават всевъзможни *** да ядем!

6

Анонимен

преди 4 години

Изверги!

5

Анонимен

преди 4 години

Маски няма ама тия тръгнали да ровят кварталните железарии които ВИНАГИ са продавали маски ( поне тези които на снимката са с цена 1,49 а иначе при нормални условия цената им беше 20-30 стотинки) предпазни очила също ВИНАГИ са се продавали в тези магазини. Изобщо има ли нормален човек който да повярва че няма държава в Европа която няма капацитет да произведе няколко милиона маски?

4

Анонимен

преди 4 години

Проверяващите ще установяват дали се продават фалшиви маски, очила и ръкавици или целта им е да накажат търговците, които продават евтино и на достъпна цена? Дали като уж се грижим за качеството, няма да убием достъпните цени в угода на живодерите?