8

Анонимен

преди 4 години

имотния балон гръмна. вече никой не купува имоти.баламите свършиха

7

Подкрепям искането

преди 4 години

на работещите в строителството. То дава хляб на много хора и топлия сезон не бива да се изпуска.Освен това, там са вкарани много пари, не бива да стоят замразени, защото това се отразява на цялата икономика, става въпрос за милиарди.Прибавете и факта, че има много семейства, които се нуждаят от жилище, купили са апартаменти на зелено, да им излезе по-евтино. Ако навреме не се завършат такива сгради, хората хем ще плащат наеми, хем ще изплащат кредити, хем няма да получат жилища скоро.

6

наблюдател

преди 4 години

Достатъчно строителство на нефункционални жилищни сгради, офис сгради и хотели. Назад към природосъобразен начин на живот и труд . Много зеленина и гори ни трябват, а не бетон и болести.

5

Анонимен

преди 4 години

Те да не би са спирали, поне из Младост си се бачка здраво по всички строежи. Калните наноси по улиците са главно от техните камиони излизащи с непочистена ходова част.Като ги виждаме как спазват мерките за безопасност на труда при нормална обстановка, мислите ли че ще спазват извънредните препоръки, че ще осигурят защитни облекла на работниците,ме ще извършват дезинфекция по няколко пъти на ден.

4

Анонимен

преди 4 години

Този билдинг на снимката не е ли т. нар. Златен век? Много подходяща снимка, няма що

3

Анонимен

преди 4 години

тези сгради, които се строят в момента, трябва да бъдат съборени, те не отговарят на никакви стандарти, правила и т.н. Северна стая с прозорци до земята?? Изолацията се слага без задължителните 20см каменна вата между етажите, както и около прозорците. Тези при такива печалби, защо ползват кредити, после банката да се чуди какво да прави с един ***. Спомнете в Сандански от едно магазинче, как изгоря цялата сграда

2

Анонимен

преди 4 години

И като наизлезе всичкото швед ,из цялаСофия и не само,отиде карантината.Пъкпосле ,кой е виновен.Какви мерки спазва и днес шведа, а и българите.

1

Анонимен

преди 4 години

хахаха Мутрите искат лапането да продължи :)