8

Анонимен

преди 4 години

Аз спасих лично 73 човека затова че си сложих ръка на устата когато кихнах вчера.Ако имахме карантина през март 2019 около 53 хилади души щяхме да спасим, които са умряли тогава от обикновен сезонен грип.Предлагам вече никой никога да не излиза на вън. Ще спасим хилади животи.

7

Край

преди 4 години

Не са им верни сметките. 59 319 е точното число -да си прегледат екселските таблици.Това заръча да ви кажа - дедо Мишо Математиката /да не се бърка с Бирата/.

6

Да, ....

преди 4 години

Днес бях в един голям магазин и до мен един момък около 25 години. Казвам му, че благодарение на тези крути мерки те сега и с приятелки не могат да се заимат, кога ще се събират да свиват семейно гнездо, да създават деца, да се радват на младостта ..Момъка кротко ми каза:Вече на нищо не вярвам и всичко го приемам по-спокойно! Добре, че дясната ми ръка е все добре, та така се наслаждавам на живота.Да, Държавата нищо, абсолютно нищо не прави за младите хора.

5

Анонимен

преди 4 години

Коригирайте заглавието. Никого не е спасила никаква изолация. Отложила е неизбежното. Всички ще се заразят. Ако сега имаш съпътстващи заболявания, то е много вероятно да настъпят необратими усложнения. Инвалид за цял живот едва ли е по-приятно от навреме завършил жизнения си път.

4

Анонимен

преди 4 години

Добре как ще се предотврати нещо, за което не се знае кой го има и кой не?! Някой може да е болен и да се лекува сам вкъщи, вируса да не е вампир където те чака да излезнеш и да те ухапе? Как се правят тия статистики за *** не знам

3

Бай Шиле

преди 4 години

Пилците се броят на есен!

2

Анонимен

преди 4 години

Като почнат сърдечно -съдовите проблеми и последиците от затлъстяване и семейните колапси ще видим колко е спасила...

1

Анонимен

преди 4 години

Браво на управляващите!Не всичко е пари на този свят!!!