220

Анонимен

преди 4 години

съпругата ми получи заплатата си на 1 април аз получих пенсията си 10 дни порано как тека пишат в бг че няма да ни стигнат парите никогато получихме заплатата си за март мес.сто процета и за април ще получим сто прцента какви са тези глупости прекратете с ваще не лъжливи информация

219

Жалки

преди 4 години

Руснаците изкараха 900 дена блокада на Ленинград и затова жалки джендърчета не им берете грижата.

218

Анонимен

преди 4 години

До Анонимена Путин им праща помощ.която са си платили :)

217

Анонимен

преди 4 години

Руснаците нямат пари да преживеят самоизолациятаами да мpaт. Никаква полза за човечеството няма от тях.

216

Анонимен

преди 4 години

Руснаците издържаха обсадата на фашистите,та две недели без картошки ли няма да изкарат? Това ндва-три месеца без провизии и кинти,е като Великденски пост за тях.Тъкмо малко да разтоварят черния дроб от водката,ще им е като пролетна детоксикация.

215

Анонимен

преди 4 години

Империята на злото се тресе из основи.Саурон ботоксоф се е скрил в дачата и си прави тестове за коронавируса.

214

Анонимен

преди 4 години

Не се питеснаваме за пРасюшка.Просто и гледаме сеира.В карантината какво да правим? Гледаме и нашенските *** до къде може да стигнат в идолопоклонничеството си към азиатите.Виждаме едни просяци,които искат да докажат на света че са много велики и винаги се провалят.Галачка не обижайся мъй вас не мразим,мъй сожаляем вас.

213

БПФ

преди 4 години

Статия пълна с лъжи. Руснаците ще излязат 1 месец в карантинен отпуск, но ДЪРЖАВАТА ще им поеме заплатите. Путин го каза по телевизията и цял свят го видя. Детските в Русия са от порядъка на 300 лв и са за ВСИЧКИ деца, без децата на най-заможните и с високи доходи - а не както тука - само за малките напитчици. Това също може да го проверите на много места, вкл. в Инвeстор.бгПенсиите са колкото българските само в най-бедните кавказки републики и това на фонът на 50% по-ниски цени.

212

БПФ

преди 4 години

До Анонимен 199Държавата ни умира, вие - след 30 години, още се оправдавате с "комунизма", жалки нещастници. При "комунизма" бяхме на средно европейско ниво като стандарт. За 30 години ЧУДЕСА се правят и България ги е правила. То и вие за 30 години направихте чудо - от градината направихте пустиня и стопихте българския народ с 2.5 милиона без война и без епидемия !!!

211

Анонимен

преди 4 години

Голямо мучене от краварника ,марш на борсата или на почивка в Ню Йорк !

210

Галя

преди 4 години

"факто поробени народи...." - о болгарах в Болгарии. Потому что Болгарию трудно назвать независимой страной

209

Галя

преди 4 години

"факто поробени народи...." - это наверно о болгарах

208

Анонимен

преди 4 години

Американците имат пари и мрьт като мухи от вируса а Путин им праща помощ.

207

Анонимен

преди 4 години

Руският патриарх Кирил ще обиколи в петък Москва с автомобил, носейки богородичната икона "Умиление"да вземе и *** да го пляска по yшите за радост на населението :)

206

Анонимен

преди 4 години

вицепремиерът Татяна Голикова информира, че над половината семейства с деца живеят в мизерия.Не и вярвайте бе! Нашите *** казват, че най-добре се живее в Русия!

205

Йово

преди 4 години

Руснаците нямат пари да преживеят самоизолацията.А българите направо приливат от пари по време на изолацията. Направо си купуват ферарита за да се возят от едната стая на панелката до другата!

204

Пян Гъ

преди 4 години

Случайно ли Русия е оцеляла досега? Не се притеснявайте за нея - имат и дисциплина, и медийна етика, и златен резерв, и армия, и ресурси. Казвам обективно. Другите кво имат? Печатници. Кажете сега, че казаното е невярно. Еднополюсният свят след кризата свършва (не на другия ден!) и ролята на Русия само ще нараства. Друг въпрос е дали и на кого му харесва, но така ще има баланс. Казвам го без да съм русофил. Още Шпенглер е казал какво ще се случи на Запад, който се спуска устремно надолу.

203

Анонимен

преди 4 години

*** така добре си живее в своята кло*ка, че тръгнал да оправя другите

202

Анонимен

преди 4 години

Просперираща е, във фантазиите на българските русифили.

201

Анонимен

преди 4 години

Нали беше просперираща държава тая дупка? Руснаците ако сега не го обесят техния диктатор значи си заслужават съдбата