78

Що бе?

преди 4 години

Имало умиращи в болниците? Ами, че то в болниците открай време се умира. Нищо ново, за съжаление...

77

Анонимен

преди 4 години

Ако разработиш вируса и ваксината, а после ги използваш и двете, много скоро след това ще те прасне някой неразработен от тебе вирус или нещо друго, било то твоя или чужда разработка. Който е разработил вируса ще се постарае да даде най - много жертви. Обаче тези жертви все ще са не особено значими хора...

76

Анонимен

преди 4 години

"Не мога да разбера защо българите един на друг си викат ***."------------------------------------------------Не точно един на друг. Пресен пример. Преди малко по тротоара пред мен върви индивид. Не го знам българин ли е, фиолетов шweд ли е или наглосакс. Върви си и изведнъж започва да се ceкнe на тотоара и да си изтрива ръката в шлифера. Какво трябва да си помисля за такъв? Да го нарека джентълмен и да го дам за пример на детето си ли?

75

Анонимен

преди 4 години

И точно един учител има цялата налична информация.

74

Анонимен

преди 4 години

Не ми хвалете Сащ. Снощи гледах по DW как хората без здравна осигуровка просто ги оставят в палатките пред болниците да умират.

73

муспи

преди 4 години

Колко приятно агонизира света! Вече Сиведриона инвестира в нов вирус, поразяваш смъртоносно само хетеросексуалните.

72

Анонимен

преди 4 години

Не ми хвалете KOЧИHATA Комифорния, там нещата са много зле, облято от либералната перверзия, високи данъци и такси, скъпи апартаменти под наем и много бедомни.

71

Анонимен

преди 4 години

Не ми хвалете *** Комифорния, там нещата са много зле, облято от либералната перверзия, високи данъци и такси, скъпи апартаменти под наем и много бедомни.

70

Некъф

преди 4 години

Що бе, преди не умираха ли хора в болниците

69

Спокойно

преди 4 години

До ТашункоНовите българи няма да ни тръшне, защото всички сме със задължителна БЦЖ имунизация.

68

Анонимен

преди 4 години

66, защото имало такова българско име и то благодарение на класика е станало нарицателно. Днес дали е оцеляло не знам, но имам съседка Гaнa.

67

Ташунко

преди 4 години

Америка на коренните американци! Всички останали да се връщат по родните места на прародителите си. Нямате място тук и вирусът ще ви тръшне.

66

Анонимен

преди 4 години

В сащ е истинската демокрация ! Не можеш на здрав човек да му налагаш рестрикции

65

Учител

преди 4 години

CSU не е университет, а някакъв чудовищен академичен Левиатан с над половин милион студенти, преподаватели и служители. А нашият интервюиращ държи да се подложи с "Китайския вирус".

64

БЦЖ

преди 4 години

САЩ:1.Популацията им е концентрирана по крайбрежията,т.е. до влажни зони където вирусът вирее най-добре;2. Популацията им е разнородна по раса,етнос,религия,битови и културни навици;3. Общност и съпричастност има само в чутурите на либерастите,а иначе са индивидуалисти и егоисти;4. САЩ нямат обществено здравеопазване нито подобно на бившите соцстрани,нито такова както в Европа; 5.В САЩ не са и чували за ваксината БЦЖ,а се оказва,че точно затова заболелите и умрелите в бившите соцстрани са малко.

63

Анонимен

преди 4 години

До 66 А как да си "викаме" според теб? " Янки" ли? Ами Не сме янки! Е..вече 30 г младото ни поколение е Американофилско! Спор няма! То те децата Не са виновни! Знаят повече за Америка От колкото за Ботев и Левски! Нали?! Европейските "ценности" са малко Американофилски. Но трябва човек да умее да чете И между редовете на всичко казано в днешно време от "политиците" ни! Който не го умее си е за негова сметка уви! -:(

62

Анонимен

преди 4 години

Не мога да разбера защо българите един на друг си викат ***.

61

Анонимен

преди 4 години

Нали 64! След като разработиш "вируса". Разработваш И противовирусната ваксина?! И да.После Ни лук ял,Ни лук мирисал! -:) Амаааа.И от където тръгна,Пак там се върна "вируса"! -:) Закономерност!

60

Анонимен

преди 4 години

Театрото там за пред света мина, скоро ще извади ваксината, ни лук ял, ни лук мирисал

59

до 62

преди 4 години

Знаете ли защо заразените в САЩ са най-много ,защото вече са тествали 1 млн.,не ги мислете американците те ще се оправят а простия Ганко как ще се оправи това мислете.