18

Анонимен

преди 4 години

До azне е така, значи някой работи с тези пари и *** печалба и лекуват шведите, а трохите отиват за пенсийките и хилавите клинични пътеки! помислено е!

17

верно

преди 4 години

До АнонименПич, каква е тази специфична работа дето я правят мега професионални пенсионери и никой друг не може да ги замести? Да не спят нощна охрана за 400лв на месец?

16

az

преди 4 години

пенсионната и здравната система има нужда от рестарт. никой няма да плаща здравни и пенсионни осигуровки, ще си плаща на място в болниците и ще си спестява сам за пенсия. не е нужно държавата да паразитира върху работещите хора, за да раздава на амебите! който е останал без пари да му дават социални ваучери като в сащ и да се спасява. това ще накара хората да се раздвижат и да мислят, вместо да паразитират цял живот на службицата и да дремят пред битивито с ракията, бирата и цигарите! ПРОГРЕС!

15

Анонимен

преди 4 години

При нас се молят на пенсионерите да продължат да работят поне още няколко години. На практика няма кой да ги замести. Работата е трудна, заплащането е ниско като за тази дейност, въпреки че е над средното за България, а и трябва да се понаучат на това-онова. Седем пенсионери поработиха няколко години и в края на миналата година и последните двама се отказаха. Сега е дупка за тяхната работа - няма кой да я върши. Възложиха я на останалите хора, но разликата е огромна.

14

Анонимен

преди 4 години

Според някакви си, морално било пенсионерите да живуркат с 200-300 лева пенсия!!!

13

Ами сега

преди 4 години

Един приятел е държавни чиновник от доста години, но му остават още около 15 години го пенсия. Та той ми е разказвал, че ако не са работещите пенсионери при него, няма кой да свърши работата. Младите нищо не разбират, но по-лошото е, че и не искат да се научат. По цял ден пият кафета и пушат цигари, говорят по телефона или комуникират през смартфона си с приятели. Разбира се това, ще до време - пенсионерите не са вечни. Ще трябва младите да започнат и да работят.

12

мнение

преди 4 години

При нас на работа, а аз съм Държавен чиновник имаме няколко пенсионера; идват, пият кафе, дрънкат по телефона ..Имат по едно внуче и нямат никакви задължения.През лятото задължително са на море в Гърция..... и сега и пенсии да им даваме, нали ..?А нещо друго не им ли трябва, например по един як ритник у гъзо и повече да не киснат на държавни ясли?Ами ако тази криза се проточи с години, а тогава какво правим?Нека да има и .... морал в този живот.

11

До 8 питам

преди 4 години

Ами по-кадърни са от теб. Затова те работят, а ти не.

10

Анонимен

преди 4 години

От работещите пенсионери наети на заплата, 75% са пенсионери от частния сектор и 25% са от държавния сектор, вкл. фуражките. Освен тях има и самоосигуряващи се, които имат някакъв бизнес.

9

Анонимен

преди 4 години

Аз съм пенсионер и работя на две места като охрана и въпреки че съм на 76г. не мисля че сегашната младеж е по подходяща та те са наркомани

8

питам

преди 4 години

Защо има работещи пенсионери намърдали се на привлекателни места и лишават младите от работа

7

Анонимен

преди 4 години

За съжаление в България само в системата на МВР и МО има около 3000 които получават заплата и пенсия едновременно от началото на 2016г и незнам до кога,а на тези места може да се назначат млади момчета,и БОРИСОВ знае за това,нооо..!!!НЯМА ТАКАВА ДЪЖАВА...

6

www

преди 4 години

Айде пак хрантутниците от държавната администрация, на две хранилки от бюджета, пенсия и заплата. Да ги облекчим с процедурата, че те всеки ден изпотени вода пият.

5

334

преди 4 години

Нормалното е да бъдат вече освобождавани за сметка на младите. А и повечето от тях са бивши военни и полицаи.

4

Това е първоаприлска

преди 4 години

Вируса излапа парите, сега пенсионерите ще лапат вируси, пари няма!

3

Анонимен

преди 4 години

Мутафчийски ако го питате ще каже да НЕ работят

2

Болничен

преди 4 години

Прекратили от 24 март, а на опашката пред НОИ пълно с неразбрали.

1

дърт

преди 4 години

Пълна идиотия. Преизчисляването трябва да стане преди увеличението. И не когато ви е кеф. А когато е заявено. Иначе много хора са прецакани. А данните идват много бързо.