51

Нека някой каже,

преди 4 години

че ГЕРБ и БСП не са сие. Какво прави ГЕРБ сега, налива гласове на БСП. Тези безработни, дали пак ще гласуват за ГЕРБ? Като кмета и даскала на село, само си сменят местата. Та и тези утре ще си разменят само ролите, но авантата им ще продължи!

50

обективен

преди 4 години

Не са 20 000 , а поне 10 пъти повече другари герберасти!!!Просто повечето съкратени не са стигнали до бюрата по труда ,защото има опашки.Освен това голяма част от т.н. "маргинали" въобще не са отчетени от умрялата Агенция по заетостта.А тази Агенция е една от цели 101 Агенции в които дремят по само герберасти-храненици на държавната ясла.

49

Shshs

преди 4 години

До 50. Няма нищо велико в програмирането. Доста е скучно, жалко че мъжете в днешно време нямат хумора на мъжете от миналото липсва им реален социален контакт. На фирмени партита ИТ отдела е най-скучен с нищо не впечатляващи зубърчета, кльощави, с очилца, със запасани ризки, половината с дълги коси на опашка, говорят си за бордови игри, циклят си в инстаграм и фейсбук и търсят любовта в тиндър. Имат парички, са си просто компютърни мишлета. Липсват ми мъже като прадядо, дядо, баща ми...

48

Анонимен

преди 4 години

На първо място трябва да се съкратят административните длъжности в държавната и общинска администрация. Тия хора и не работят, и пари вземат.

47

Пак до 31

преди 4 години

Ако аз хвана лопатата ще трябва да се конкурирам с теб, и милионите нискоквалифицирани кадри, следователно ще взимам много по-малко защото ще съм лесно заменим, също като теб. Затова ще си пиша кода, и ще се конкурирам само с равните на мен, които уверявам те са доста по-малко. Аз мога и да копая. А ти можеш ли да програмираш?

46

До 31

преди 4 години

За програмисти работа има много, и не само в България. В момента бачкам за щатска фирма, без да си излизам от къщи, а заплатата ми е... не е твоя работа колко.А за копачи ще има все по-малко. Но не се тревожи, пич, ще има работа и за теб - все някой трябва да ми мие колата и да ми носи пицата, нали?

45

Някой БГ гражданин

преди 4 години

Балончето, което надуваха се спука-видя се що за правителство имаме, никой не помисли за Брекзита, после почна вируса, после Божков,,,,и всеки мислеше тука нищо нема да ни стигне,,,,,и гордостта на Правителството- заниженият нисък процент на безработица се срина като пясъчна кула.ула градена от години от "мозъци/съветници/апаратчици/местни дерибей/" .Въпрос!?Кой ще плаща впоследствие-познайте от 3-пъти,,,,,

44

Я па ти..

преди 4 години

До ей програмисти 31 Ти защо завиждаш на програмистите ? Нямаш техните умения и възможности, нали така ? Кой те научи да мразиш успелите и живеещите по добре от теб ?

43

Съвет

преди 4 години

До От Германия 28 Остави я Германия. На скоро писаха че имат толкова много пари, че не им достигат сейфовете да ги съхраняват. А ние ?

42

Да допълня...

преди 4 години

Тежко му на Борисов. Как ще се оправи с икономиката в тази криза , не знам.Дано нещата се подобрят.

41

Анонимен

преди 4 години

Невъзможно!!! ГЕРБ казаха максимум 2% безработица. Лъжат. Чакам мнението на Годжи, аз без него не заспивам.

40

gf hf mf :>

преди 4 години

До 39,Това звучи като филмът на Alex Jones - Operation Endgame. Явно е пророчески... :)

39

фхгф

преди 4 години

Който си мисли, че всички фирми съкратили персонал ще оцелеят до края на здравната криза и ще назначат обратно хора явно спи на течение. А иначе скока на безработните показва, че мерките на правителството не работят!

38

Анонимен

преди 4 години

Малеее. ама много сте прости, ама уникално прости!!! С корона без корона никога няма да се оправите!

37

Смешник

преди 4 години

Ако не беше вируса статията щеше да гласи огромен недостиг на кадри в българия, сега ще има кадри. А относно заведенията щом отворят ще си назначат 80% от персонала

36

Анонимен

преди 4 години

Още от миналата година предупреждаваха за задавщата дълбока икономическа криза!Търговското спорязумение за търгови с Канада!Предстоящото обсъждане и натиск за склюмване на т.нар.Зелена сделка-непрекъснатото набиване в главите на мръсния въздух,а сега след спиране на производството в редица страни се видя колко се е изчистил въдухът и т.н.Незавидното икономическо състояние на САЩ и още други дребни на пръв,но важни неща доказват или поне подкрепят съмненията за умишлена зараза.......

35

Анонимен

преди 4 години

Колко от вас все още не са разбрали, че цялата тази истерия с този измислен вирус цели съсипване на икономиката и световна депресия?Цели и куп други кофти работи редом с това.Живеем в отвратителен свят!Всичката информация, която се вади публично е спекулативна!

34

Анонимен

преди 4 години

Е ако е платена борса е добре,а че си на борсата ,и чакаш работа от тях забрави!!!подпис на 2 месеца и чао

33

Ели

преди 4 години

Лошо, аз например в момента, дори и да имах нужда от човек едва ли точно сега щях да наема...

32

пинко

преди 4 години

"Ако не вярваш,що не отидеш в Бергамо... Или във вма да видиш дали па не е истина?" Е и какво да ги гледам, статистиката е точна наУка, ще ми поставят под карантина гр. Пловдив където на 600 000 души има 4-5 със симптоми и нито един починал, хайде някой да даде статистика от колко са починалите за месец от усложнения при "обикновен" грип!