73

ЦРУ

преди 4 години

До Анонимен 75 ......Печен...печен....колко да е печен ? И Сталин ми каже - на 75...женаму...децата му.... родителите му са със вируса гръмни ги . да няма проблем .......ТИ ТЪПЧО какво ще кажеш - БРАВО др. Сталин ...много си печен " ???

72

Патологична параноя

преди 4 години

"Според ЦРУ в последните години Китайската комунистическа партия води "студена война""Според ЦРУ всеки дето не им ходи по свирката води студена война срещу тях!

71

Анонимен

преди 4 години

Най-печен беше Сталин. С коронавирус ли? Разтрел! Есть человек - есть виррус. Нет человек - нет ...

70

Wiki

преди 4 години

Cui bono?, в превод: В чия полза?) e въпрос, с който се изказва становището, че съмнението при едно престъпление пада по-скоро върху този, който има най-много полза от това.

69

хтр

преди 4 години

коя диктатура е по добра? САЩ ако се пробвате да направите по-голяма фирма от американската става въпрос на национална сигурнос на САЩ да ви прецакат. Ако пишете нещо в Интернет, което не се харесва Големите американски интернет медии ще ви изтрият защото разпространявате фалшиви новини. Така че дали САЩ не представляват прикрита дикатура за грандиозни клишета?

68

бай Тошо

преди 4 години

До АнонименМного е важно сега да падне режима в САЩ, затова китайците изпращат помощи да хората в САЩ, за да се преборят с режима по-лесно!

67

Анонимен

преди 4 години

В момента в САЩ има 190 000 болни от коронавирус като една четвърт от случаите са в Ню Йорк, а жертвите на болестта са вече 4055. Т.е. моментът не е много подходящ за дискусия на идеологичските различия. Важното е, че Китай изпрати със самолет над 2 млн маски и хиляди защитни облекла на щатите като жест на солидарност. Наистина човечеството може да се справи с епидемията само с обединени усилия за да се произведат нужните лекарства и по-късно да се създаде ваксина и т.Н.

66

бай Пешо

преди 4 години

До Аз съм ваш Боготкъде черпиш информация че нулевият пациент е австриец?

65

Анонимен

преди 4 години

До KromСАЩ не са приятел, а враг на Европа. Само ни извиват ръцете да им купуваме таралясниците чрез НАТО. Износ на смърт - основно перо в амер. икономика. Никой не ми плаща, роден съм СЛЕД комунизма и мразя сащ БЕЗПЛАТНО и подкрепям ЕС. Шокиращо, а? Ти си някаква антика и живееш още в 1980г. ама много неща се промениха от тогава. Спокойно мога да изредя 10 китайски продукта които ползвам вкъщи, но нито един американски. Пералнята ми е бош, сглобена в Русия. Никакви оплаквания. Кола французин.

64

Аз съм ваш Бог

преди 4 години

Америка и Китай отдавна са поели път, който скоро дори ЦРУ ще разбере. Конфликтът, който предстои между Америка и Китай нас не ни засяга. А, вируса никой не го е пускал. Това е вирус, който съществува много преди човека да е бил създаден на тази планета.През 2019 вируса преминава в човек. Това се е случвало хиляди пъти и последствията са нищожни без усложнения. Само, че този път вируса мутира тъй като гей е приемал лекарства срещу СПИН. Нулевия пациент е австриец. От него тръгва заразата.

63

мнение

преди 4 години

Абе не знам за идеологиите, ама защо никой в българските медии не съобщава, че след Италия, вече втори самолет АН 124-100 (120 т. товар) на руснаците излетя за САЩ с помощи, маски, медицинско оборудване...

62

Енгелс

преди 4 години

Кога ще разберете че комунизмът не е идеология, а научна доктрина! Той е следствие от развитието на обществото. Режимът в сащ се опитва изкуствено да задържи капитализма като система, но съвременните капиталистически порядки са толкова остарели, че няма как да отговорят на изискванията на съвременното общество!

61

Анонимен

преди 4 години

На китайските новини и пропаганда няма как да вярвам. Не виждате ли китай как ще ви глътне с ефтините си стоки ,които подбиват наще цени, с много млрд. гладен народ, който яде всичко ,което се движи. И накрая 1 долар - 80 рублиПриятен ден и успешна борба с коронавируса!

60

Анонимен

преди 4 години

Ами то по-вярно би било да се каже че вируса се е разпространил толкова лесно в Нюйорк защото властите са премълчавали и неглижирали предупрежденията за него.Вируса се разпространи в САЩ много по-бързо и в по-голяма степен отколкото в Китай..

59

анализатор

преди 4 години

Момци,много лъскате бастуните,но много малко или хич не четете!Има една книга от преди много години-ПСИХОЛОГИЯ НА ТЪЛПАТА-четете!На последния конгрес на ККП,Си обяви пред делегатите от ВЪЗВРЪЩАНЕ КЪМ ИДЕОЛОГИЯТА!А тя е съвкупност от възгледи-философски,политически,икономически,религиозни,естетически и още..Идеологията на янкитат според Х.Пинтър е целуни ми *** или ще ти разбия мутрата!Идеологията на печатарите на зелени хартийки!Мислите ли лъскачи,а...

58

6

преди 4 години

Критикуват Китай ,но не смеят да приложат иракската стратегия ! Не им държи !

57

Анонимен

преди 4 години

Ха ,ха, като при Чернобил. Да видиим до края на годината.До края на годината американците ще възкресят похарчените си съграждани ли казваш?Или стискаш палци още китайци да умрат, за да може американското престъпление да изглежда по-малко?Мозък.

56

123 trol

преди 4 години

Не се разправям с комунисти, защото са фанатици. Няма смисъл.

55

Анонимен

преди 4 години

Фактите са си факти---Ха ,ха, като при Чернобил. Да видиим до края на годината.

54

123

преди 4 години

До 123 trolДа бе , те китайците имат интерес да пускат биологични вируси срещу собствените си хора на собствена територия. Къде ви намират такива мозъчни капацитети?