136

до 152

преди 4 години

Очаква се кубинското песо да засили позиции...

135

Често пъти

преди 4 години

При пандемии е важно да имаш осигурено мамбо,покрив,защита и здравеопазване. Не съм сигурен след 7-8 месеца какво платежно средство ще са зелените гущери и дали някой ще ги ***, ако храната в глобален мащаб намалее и се сринат здравните системи. Често пъти при пандемии и плащането в злато не е спасявало богатите,защото който е имал храна все е едно еимал нещо повече от диаманти.

134

Пян_Гъ

преди 4 години

До Анонимен 143Готин, всеки има право на мнение - както ти, че не ти се работи за БГ залата, така и тези, на които, не щеш ли, им се работи. Но нека нещата останат дотук, т.е. да не спекулирами кой е "умен" и кой не. Що м не искаш в БГ, пръждосвай се. Ще се оправим и без такива като теб. Пожелавам ти успех!

133

вуйчо

преди 4 години

До Анонимен 143От написаното останах с впечатлението, че си бил на бригада и си останал там, защото не ти се бачка тук за жълти стотинки, вече не те ограничава семейството и си с брилянтна, стабилна психика! Блазя ти! Щастливец си ти, постигнал си много, предполагам, честито!

132

Обективно погледнато

преди 4 години

Бригади към САЩ ще има: Все някой трябва да извозва труповете!

131

Анонимен

преди 4 години

С плуване или разперване е на ръце ще отидете до там?

130

Анонимен

преди 4 години

Здравни застраховки имат ли?

129

Анонимен

преди 4 години

Надяваме се поне половината да се върнат живи и здрави

128

Тонката

преди 4 години

Некоя бригада за Русия няма ли да ходят там другарите да препечелват:):):):)Едно време беше модерно дървосекач в Коми:):):):)Са няма желаещи да ходят да секат дървета на -30:):):)

127

Анонимен

преди 4 години

Колкото по рано се махне човек от България, толкова по добре за психиката му .Да се махне от ограничаващото го семейство създаващо му лъжливи представи и самооценки.По добре и за навиците му и за целите му . за англиския му език. и за матерялното му състояние.Който е заминал и работил за 10 - 20 долара / евро на час вече трудно работи за БГ заплати.

126

Pen

преди 4 години

До Анонимен 98И какъв е точно обществения статус дето си го изградил ? :)))) Каква е точно ролята ти ?

125

на

преди 4 години

Значи не съм ходил в САЩ на бригада и не споря. Само питам,може ли човек за 3 месеца да спести /не да изкара/ 10 000$ тоест да си плати билети,виза,наеми,храна и др. и да му останат тези пари. Повечето , за които четох, бачка за минималните 10 - 11$ на час.

124

Анонимен

преди 4 години

Всички, където пишете тук за петцифрени заплати работите за жълти стотинки, ама анонимно зад клавиатурата всички сте силни. Оставете хората намира, ако нещата се оправят след 2-3 месеца защо да не заминат? Спрете да гледате чуждите паници, нали вас не ви кара никой да ходите.

123

ivailo

преди 4 години

138 Напиши "студентски бригади сащ " и ще прочетеш информацията която те интересува... За вида работа, заплащане , в кои щати се наемат студенти и т.н.

122

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 138Понеже съм ходил на такива бригади няколко пъти във вече далечните 2000, 2001 и 2012 ще ти кажа, че се работеше в хотели, ресторанти, увеселителни паркове, казина. Позициите варират, но най-добре се изкарваше от места на които има т.нар. "тип" или в българския турцизма "бакшиш". То това на повечето места е доста разпространено, но на някои е бомба: изкарваш два-три пъти повече от това отколкото от заплати. Например ако паркираш коли в хотел.

121

Анонимен

преди 4 години

"Хората, които се занимават с този бизнес казват още, че след края на бригадите в САЩ чрез спечелените пари студентите внасят 100 млн. лева в икономиката ни."Та значи ако това е вярно, при 6000 човека,значи средно трябва да спестят на човек по 10 000 $ . Да спестят. Интересно какво и за какви пари ще работят.

120

Анонимен

преди 4 години

Програмата засега е отложена с 13 дни -засега. Епидемията в САЩ / а за съжаление и тук/ тепърва ще се разраства. Никой не знае докога ще продължи.

119

Анонимен

преди 4 години

Бригадите в САЩ ще ги отложат, въпреки воплите на занимаващите се с тоя бизнес. Виж, бригадите в Руссия са по план...

118

Анонимен

преди 4 години

Ако не обичате детето си,изпратете го на тази бригада.

117

Доктор

преди 4 години

Вероятно комсомолците на БСП са поели "насрещен план" да допълнят моргите на САЩ до края на тази година ! Но пък , от друга страна, по-добре е да имаме по-малко увредени млади души на наша територия !