30

Анонимен

преди 4 години

Да го духат, особено тия дето не плащат на шофьорите си.

29

Истина

преди 4 години

Здваве, здраве, ама като останеш без пари друга песен ще запеете. Всеки си знае себе си. Никой в магазина не те пита, кой е президента и министър-председателя, а на касата ти искат парички... За маска, за кво ли не и ако нямаш пищовче...

28

Anonimen

преди 4 години

Когато Милтенова започне да плаща данъци и да осигурява шофьорите си на реалния доход, не на 4 часа, не на минимална заплата, тогава може да иска пари от държавата. С години в този сектор потъват милиони, ако не и милиарди, а сега искат помощ. Защо?!? Нали сте по-големи от държавата?

27

Анонимен

преди 4 години

Нямало пътници....ама нали си имаме магистрали

26

Анонимен

преди 4 години

Ще фалират, защото са лоши стопани. Частникът е лош стопанин. БДЖ ще започне да превозва пътниците. Да продават автобусите за 1 лев и да си купят с този 1 лев маска срещу коронавируса. Здравето е по-важно от бизнеса им.

25

Анонимен

преди 4 години

Ще спасим Планетата Земя, ще намалим въглеродния отпечатък, консумацията на петрол. Днес се вижда утопията и измисления свят на Еколозите. Днес се реализира техният сън.Май не ни харесва?

24

Наблюдател

преди 4 години

Силния изяжда слабия - закон на джунглата.

23

Анонимен

преди 4 години

Ако не върнем хората по селата ни очаква гибел. -------Много обичам такива ентусиасти, дето искат да връщат ората по селата :))) А ти да обуеш гумените ботуши и да изринеш на кравите сакаш ли?

22

До21

преди 4 години

Съгласен съм с теб брато но как да стане трябва да напуснем еврозъюза те къде ще се продават ***

21

Щерю

преди 4 години

То няма все така да е - ще изплуват...

20

Анонимен

преди 4 години

Земята 30 години пустее. Бурени и тръни никнат навсякъде. Едни тарикати обработват най плодородната земя в Добруджа сеят жито и царевица и изнасят реколтата навън станаха милиардери. А внасят отпадъка и ни хранят с набухватели щото хляб от плява нестава. Времее да си върнем селското стопанство ткзс-тата да развъдим осемте милиона крави а не мутрите да ни хранят с палмово масло. Ако не върнем хората по селата ни очаква гибел. Разбрахте ли че без обработване на земята и без животни сме обречени.

19

Анонимен

преди 4 години

Може да се намали броя на седалките в един автобус. Така всеки пътник ще е на разстояние от другия.

18

Анонимен

преди 4 години

Този път няма да ни се размине. Кризата е много сериозна и навсякъде. Всички заедно ще гризнем дървото.

17

Анонимен

преди 4 години

Малиу ужас, пътнико свиден, пътнико млад, тоя път пътуват пътеводителите :(

16

Султана

преди 4 години

Трета седмица съм без работа,на колата и свалих акумулатора,винетка не съм си купил,градски автобус не ползвам,бях забравил какво е да вървиш пеша.А за бензиностанции,автобусни фирми,таксита,съжалявам,ама толкова години ни драхте кожите и без вас ще се оправим....Време разделно е ,чиновниците и политиците да не мислят че ще им се размине ,земята пищи от страданието на онеправданите ,съдът е близо и на всеки му според делата.Усмихвам се понеже светът който познавам си отива ...

15

Хемус

преди 4 години

БДЖ ще живне стига да се намери читав локомотив да закара влак от начална до крайна гара!И там управляващите раздадоха едни виртуални пари,за ремонт и нов подвижен състав,ТЖВ и Дойчебан ни завидяха

14

аа

преди 4 години

Стига с тия лъжи. Продаваш 10% от бизнеса и намираш капитал, не за една а за десет кризи да прекараш. Аман.

13

Дебел депутат

преди 4 години

Абе,теглене кредити,после ще му мислите?

12

Анонимен

преди 4 години

Ами това е идеята на пазарната икономика.От време на време се чисти от бок.. лука.

11

az

преди 4 години

Нови фирми ще се появят след тях.