35

мнение

преди 4 години

корнелия е най-готината пичка в парламента

34

завалиите

преди 4 години

Чак пък извънредно.Работят по 1 работен ден седмично и вече се претовариха.

33

Анонимен

преди 4 години

Леле ще се разплача.Пак къртовски труд в името на народа и за жълти стотинки.

32

мишо бирочето

преди 4 години

като награда за извънредната работа и подарените на шайката 10 милиарда, караянчева ще даде бонус - кръжок по изработване на поциковани кофи. да ни е честит новия коронарен бижет. да живэ бащицата. да живэ пекинската патица. да живэ шайката.

31

АЗ

преди 4 години

Ще си пуснат оставката! Ще поискат да им простим откраднатите милиони и ще си отидат по живо по здраво с наредба на министъра на здравеопазването ! С маски на муцуните крадливи ще се качат на някой си самолет и ще ни лишът от себе си !

30

АнонимеН

преди 4 години

Корнелия Нинова е най-най готината политичка в бг

29

Истукан

преди 4 години

Наработиха се депутатите извънредно в рамките на тяхната грипна ваканция. През живота си не са работили събота и неделя, а нас обикновенинте работници се скъсваме да работим извънредно събота и неделя, включително и по празници, по 12 часа на ден, като роби в ада, а шефовете ни нвсе недоволни.

28

Анонимен

преди 4 години

Пускам сълза за тях, че ще им се прекъсне платения отпуск. Робите пита ли ги някой? До вчера обиждаха всички лекари и медици, и ги разиграваха с фалшиви обещания за увеличаване на заплатите, днес като зависим от тях им се мазнят. Лицемери

27

Дебел депутат

преди 4 години

Е няма как великденски бонуси трябва да се вземат!

26

Анонимен

преди 4 години

председател на народно събраниетя нма знания на четвъртокласникпрати пекин във виетнам на времетоами то кой ли е там стока оня поет гърневски дето пишеше стихотворения за червената армия и георги димитровпръв гербераст или лоената топка сашкоабе добре че имаше и един патриот истински българин вижди рашидоввсички останали са си подло.гари начело с банкянското комунист.че

25

Извънреден труд

преди 4 години

А вируса няма ли да работи извънредно,да влезе в парламента и да ги зарази всичките.Хайде вирусче,влизай там,ние сме с теб!

24

Анонимен

преди 4 години

леле изванредни трябва да им се дадат

23

House M.D.

преди 4 години

Какво щели да правят антинародните представители в гей-клуба?

22

Ей USA к.у.р.в.и !

преди 4 години

Специален поздрав с Black Hawk Down!https://youtu.be/BWAhVbayGv4

21

Анонимен

преди 4 години

Абе ге(р)паджиите не стават, а бешипету краднеха и с трибуквието си, но да им дадем четвърти шанс, а?

20

Настоявам:

преди 4 години

За стабилността на този кабинет до дупка и никакви номера Корнелия. Държавна нестабилност в момента е пагубна и гибелна ... Американския посланник да остава като му се говори, че можем да говорим в Страсбург много. Срещу планетата земя и природата сте безсилни. Пръчовете вън и наказани има всички ще измрем тука! Колко струва България? Нищо! И в същото време всичко, защото вие така сте го направили!

19

Котарак

преди 4 години

На герберастите ще им дойде дюшеш. Преди няколко години 16 милиарда, сега още десет. Нали имаше излишъци, бе кратуни? Всичко окрадохте! И майките си бихте убили за пари!

18

Анонимен

преди 4 години

Хе хе и какво му е извънредното да работиш в четвъртък след обяд? Дори не е ден на майстора.

17

Има ...

преди 4 години

Има бивш министър председател, който му е даден дву месечен срок да напусне страната - Симеон 2 Сакскобурготски. Повтарям - Симеоне ако след два месеца ти, чаветата ти и пръчовете на ЦРУ са още тук ще ви гасим и палим с лопатите. И вторият преврат на ония к.у.рв.и от ЦРУ няма да мине. Кажи им така след тях и потоп още един път. Може да сме пред фалит ама ще ви довършим. Аз пък ще дам указание да се мутира Ебола ако не си разкарате крадливите *** в посочения реалистичен срок!

16

Анонимен

преди 4 години

ТИКВАТА ФАЛИРА ДЪРЖАВАТА ЗАТОВА ,СЕГА СЕ НА ПОЖАР СЕ АКТУАЛИЗИРА БЮДЖЕТА ТА ПРАВИТЕЛСТВОТО ДА МОЖЕ ПАК ДА ТЕГЛИ ДО КРАЯ НА 2020Г ЗАЕМИ В РАЗМЕР НА НАД 10 МИЛИАРДА ЕВРАКИ КОИТО КИНТИ ПАК ДА БЪДАТ ГЕПЕНИ ОТ ПРАВИЛНИТЕ (ХОРА)