161

Анонимен

преди 4 години

По страшното в момента е, че няма мачове по телевизията.

160

Анонимен

преди 4 години

Не слушахте ли бг лекар в Ню Йорк какво ви каза "такова нещо никой не е виждал "Зад всяка болница има контейнери за починалите -------Според тебе може ли да поръчам на някого да каже три изречения по телевизора срещу 1500 долара, например?

159

Анонимен

преди 4 години

Молете се на Бог да не се увеличават случаите с по повече от 100 на ден следващите 10 дни. ------Всяка седмица случаите се удвояват, следователно ще има и седмица с по 100 на ден.

158

Анонимен

преди 4 години

Това значи, че има още 1600, които го карат безсимптомно.

157

действителността

преди 4 години

До 5мъжете ни - просяцижените ни - проституткидецата ни - вечно бъдещите ни строители на социализма и комунизма

156

стига таз статистика

преди 4 години

ДАВАЙТЕ РЕЗУЛТАТИ.!

155

Съветник

преди 4 години

Експоненциалния фактор се движи между 1.1 и 1.2 на ден. Това не е толкова лоша новина.Очакваха се новите случаи. Но най-важна ще е другата седмица. Тогава ще видим, дали мерките дават резултат.Молете се на Бог да не се увеличават случаите с по повече от 100 на ден следващите 10 дни. В края на април, ако имаме късмет, новите случаи трявбва да тръгнат към намаляване.

154

11

преди 4 години

Абе онзи шушляк от Варна, диджей лий, меринджей лий, дет мина от София до Варна с влака оздравя ли вече? Щото вече се вижда де е ръсил вируси идиoта.

153

Анонимен

преди 4 години

Прости българи.Чудна бедност ви чака. Боко като ви го каже ще повярвате.

152

Анонимен

преди 4 години

Новите заразени от днес са 40..., а не 20 както пише в подзаглавието...

151

Анонимен

преди 4 години

Нови заразени в кремъл изглежда и путин е болен

150

Анонимен

преди 4 години

Не слушахте ли бг лекар в Ню Йорк какво ви каза "такова нещо никой не е виждал "Зад всяка болница има контейнери за починалите Продължавате да си мислите че е обикновен грип а лошото е че се разболяват все по млади

149

До Инж.

преди 4 години

Тая "Световна конспирация" съвсем ви е замъглила разсъдъка. Ами недостигащите морги и ковчези, умиращи лекари и сестри щото лекуват "сезонен грип" какво е? Реалити шоу?

148

Анонимен

преди 4 години

Днес двама трима от Англия и Испания, после техните контактни и контактните на техните контактни, утре пак така, а за нас глоби за сядане на пейка и трудовата борса

147

..

преди 4 години

много се извинявам- не желая да обидя никой,но все ни обяснявате младите хора (и аз съм млад човек),но младите спазваме и опашките пред ДЖиПи-то и сега карантината от до без да питаме. лошо впечатление ми правят възрастните, които уж от комунизма не харесват нищо,но си го карат така все да минат метър, та така и сега. в понеделник биколаж в 13:00 само възрастни хора.магазините след 13;00 само възрастни.хора и аз имам баби и дядовци, но спазват. разберете заради вас основно го правим и не работим

146

Щерю

преди 4 години

Един вирус се е заплеснал нейде...

145

БГ

преди 4 години

в фейса се върти едно клипче ,къде тоя *** си трие цайсите с маска. видяхте ли го?

144

Инж. До 150

преди 4 години

И кой точно риск се увеличава. Май се увеличава риска икономически пропаднали държави като Италия и Испания да си оправят финансовите бакии на гърба на страха у хората (да не говорим за проклетите САЩ). ПАК КАЗВАМ .... нека мине малко време. Истината ще ВИ освободи.

143

Анонимен

преди 4 години

Колко много немислещи същества, тръпки ме побиват! Ако можеше да кажем, пусни ги да се инфектират, на тяхната глава е. Ама не е така.Колкото повече инфектирани толкова и риска за нас се увеличава.

142

До 139

преди 4 години

Смях ще настане точно след като обществото разбере "защо" и "как". След това ще си говорим.