9

Мъжки времена идват

преди 4 години

Природата ще сложи всеки на мястото му!

8

Нейната кожа

преди 4 години

Няма равенство на половете, не че досега го имаше. Всеки да си влиза в традиционната роля!Мъжът да сменя крушки, контакти и ключове. Да мине с латекс, да смени корнизите и пердетата, да оправи всички капещи кранчета, батерии и меки връзки, да смени буксите на кабелната и отпуши каналите.Жената да изхвърли ***, да изпере, да изсуши, да изглади. Да напазарува, да си гледа децата, да ги възпитава. Да пусне прахосмукачка, да измие пода, да избърше прахта. Да почисти банята и тоалетната.

7

Анонимен

преди 4 години

До КольоХаха супер яко. Поне се забавлявате.

6

Господ

преди 4 години

Мога да се наричам и да бъда, каквото ми кефне.

5

Анонимен

преди 4 години

Минусът за мен ли е или за Господ? :)

4

Кольо

преди 4 години

По-здрава кожа по време на изолация ли? Аз на мойта сутринта и хвъллих едни юмруци и я натирих в кухнята да пържи мекици. Пушека от мекиците опъва кожата.

3

Анонимен

преди 4 години

Има и една още по-гну.сна инициатива. Казва се фейктенинг.За солариумите - горе-долу, може да има известна полза.

2

Анонимен

преди 4 години

Господ ви е дал слънцето, за да сте живи, здрави и щастливи. Какво направихте с него и Земята, та ви се налага да се пазите, мажейки се с разни гну.со.тии? Помислете си.

1

Анонимен

преди 4 години

А така, кажете се със сънскрийн, та да не фалират производителите, а вие да не направите достатъчно витамин Д, та да не фалират и неговите производители. Пък като се гът.нете поради слаб имунитет и гро.барите да е останат от работа. Тоя доктор от каква националност е? Семитска? :)