63

Анонимен

преди 4 години

Заведенията са място за губене на време и пари...Нищо друго. Да отиват на полето да работят да разберат как се прчелят пари

62

Rut

преди 4 години

610 лева заплата, къде, във Видин ли?А ако беше на реалната, да са фалирали

61

Иван

преди 4 години

Вместо намалят цените или да я дарят на бедните, те изхвърлят храната. Наречете я тази стока с истинското и име. Срамота е да се изхвърля храна. А сега искат да вземат от моята, за да са пак бизнесмени.

60

Соня

преди 4 години

Като печелеха и криеха печелбите беше хубаво а сега рев ?

59

Милица

преди 4 години

Много рано започнаха да реват тия.За три седмици всичко свършиха.Не сме толкова прости,всеки е ходил по кафенета и ресторанти знаем за колко продавахте салати,пържоли и разни други.Ами нахранете някой които има нужда.Кой хвърля ядене в днешно време.

58

Нормален

преди 4 години

Само *** и БСП-то бе ги лови кризата.Путин им налива от нашите пари, чрез Лукойл и хич не ги бърка.

57

54/56

преди 4 години

Пичове, ще оцелея като съкратя всички работници и спра работа за няколко месеца. Нямам ликвидност да плащам 3 месеца по 15 хиляди за ипотека и заеми, не вярвам и писалите "ит мениджъри" с по няколко бизнеса да искат да прахосат толкова суха пара.

56

до 58

преди 4 години

Така е направил съм грешка в изписването, но чак да съм неграмотен. :)))

55

Бранша

преди 4 години

Само като го видя Ричи да реве, работата е ясна .Винаги с последен модел BMW, ново тузарско жилище в Артекс, ресторанти,сладоледи...и нищо от това не се води на негово име или на негова фирма..Защо ли?

54

Анонимен

преди 4 години

До 54 или 56 Вие вероятно сте от тези ,които се опитвате с честен труд да направите нормален бизнес и за това нещата при вас стоят така, ние пишем"яко тъпите коментари" за "***.ра..л..ни..те " на пари, не сме спуснати от марс и много добре знаем за какво става въпрос,щото голяма част от нас повярваха в "предприемаческия" дух на "фа..л ши ва..та " демокрация и като теб тръгнахме да правим нормален среден и малък бизнес, но дотук..няколко пъти я сърбахме попарата

53

до 56

преди 4 години

Тотално грешно планиран бизнес модел знаеш ли какво е? Твоето. Търси си вината в теб. Това, че ти имаш НУЛА ЛИКВИДНОСТ си е изцяло твой проблем. Дребен жокер. Да беше започнал със заведение не с 12 души персонал, а с 4-5. Казвам го като човек, собственик на 3 бизнеса.

52

до 55

преди 4 години

Само за неграмотниците да кажа, че 0,500гр е половин грам. Вече 0,500 кг са 500 грама. Или 0,5кг.. Абе, математика за детската градина.

51

Яко тъпи коментари2

преди 4 години

И още няколко хиляди с които да заредя стока за повторното откриване след кой знае кога. Как точно да отделя 7 хиляди лева на месец за да платя 40% от схемата на Бойко? Отделям ги два пъти и на третия месец ми взимат кръчмата.

50

Анонимен

преди 4 години

ами ще изхвърлят. вижте им онлайн цените на тези пица маргарита 0,500 гр -10.00лв или ризото със зеленчуци пак 0,500гр - 10,00 лв

49

Яко тъпи коментари

преди 4 години

Чета много *** коментари по-долу, които осмиват фалитите на ресторантьорите и хотелиерите. Нека да ви кажа как стоят нещата при мен, един ресторантьор на 40 години с жена, 2 деца, старо пежо и 12 души персонал. От 1-ви до 13-ти март съм изкарал точно колкото да платя ипотеката на кръчмата за месеца. Нито лев повече. Този месец съм платил заплатите на всички, но от утре ще ги съкратя всички. Имам точно толкова пари кеш колкото да си платя ипотеката на ресторанта до края на годината.

48

Щирлиц

преди 4 години

А нещо за размера на печалбата да кажете,та поне да поплачем заедно със собствениците на заведения?

47

Анонимен

преди 4 години

няма проблем с фалиралите заведения, сега ще се появят едни еврейски банкерчета дето ще изкупят всичко на безценица. то така е и планирано.

46

Анонимен

преди 4 години

До ПоръчкатаА вместо да им даваш храна и да им правиш банкети,защо не ги осигуряваше и върху бонусите?И да фалирате,няма да е кой знае каква загуба за обществото! Научете се да бъдете професионалсти!

45

Анонимен

преди 4 години

Предполагам ,че цифрата е силно завишена ,за да ги съжалим "горките хотелиери и ресторантьори", храната - да , но кой ресторант купува бързоразвалящи се продукти за 2-3 месеца напред , акохолът да не би да се разваля? Трайните колбаси издържат до една година ,че някои и повече ,Ако имаха в наличност толкова храна, защо не я дадоха на болниците в цялата страна ,знае се ,че при тях храната не е най-дип , в "пропаднала" Англия повечето заведения приготвят храна за възрастни , домове , сиропиталища

44

оо

преди 4 години

Две седмици не работели и вече фалирали? Моля? Досвидя ви се да платите един месец отпуск на работниците, като продадете една от по-евтините лимузини? Изхвърили храна, ами като ви е толкова акъла?! На пишман бизнесмени - толкова. Хапете се изотзадзе. Каквото беше, беше. Ще си ядем вкъщи!!!