8

Люта шопкиня

преди 4 години

До Ха-ха-ха!Не си познал!

7

Waffen SS

преди 4 години

Ами ние със съпругата ми сме взели почти всички мерки.След внасяне продуктите в къщи,ръкавиците се свалят,ръцете се измиват със *** и се поливат с 95% С2Н5ОН,сред това се разтваря първата търговска опаковка,пак се измиват ръцете и се изважда продукта и се поставя в предварително закупените преди седмици пликове,след това вторият продукт,разопаковане,пак миене на ръцете,изваждане,преопаковане и т.н.Сирене и кашкавал само след като са разтопени в микровеле,а хляба през тостер.

6

Аз

преди 4 години

Сега мързеливите ни сънародници, който не готвят а си купуват готови храни сготвени с развалени и с изтекъл срок продукти, пипани с мръсни ръце ,падащи по земята продукти.

5

Бандит

преди 4 години

"Може да носите и маска, предпазни очила, както и шал, с който да покриете очите."****Ще споделя после как е минало пазаруването с шал на очите ;)

4

Изтрещяване

преди 4 години

Много ми е интересно като си сложа шала на очите как ще виждам! Този "специалист" , който ни съветва да си хвърля дипломата!

3

Ха-ха-ха!

преди 4 години

Генът ми е здрав, не съм се мешал с шопи. Вирусът не ме плаши. Да му мислят софианци с увредените от пушеци дробове! Има от какво да се притеснявате.

2

Пустиняк

преди 4 години

За мен е най-опасно пред щандовете за алкохол!А за да не рискувам вируси,обикновено изпращам в магазина тъщата...

1

Анонимен

преди 4 години

Ясно, да живее ГМО пакетираната храна, консервите, доставките като на куче пред вратата