423

Тъпанар

преди 4 години

Как така не са задължителни!? Тия от СЗО нищо не разбират! Не маски, а пълно защитно облекло при всяко излизане! Правителството да осигури пунктове, в които всеки ще може да закупи облеклото на преференциална цена от 3499 лв. без ДДС. Всеки ден - ново облекло. Задължително трябва да бъде и шофирането с такова, като се слага и плътен *** на очите, с цел защита и на тази лигавица

422

Анонимен

преди 4 години

Шопска песен, откъде Банкя. :Има-нема, има-немаМоре, МАСКИ, има, кога немаМоре, нема, нема, само лажеМоре, има, има, кога немаМоре, нема, нема, само лаже

421

Здравен Съветник

преди 4 години

Найлонова торба на главата е най-доброто средство за предпазване от вируса

420

Истина в Иисус

преди 4 години

https://ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4293953/НАУЧНО ДОКАЗАНО! ПРЕВЕДЕТЕ СИ ГО И СЕ НАУЧЕТЕ. МАСКИТЕ НЕ РАБОТЯТ СРЕЩУ този миниатурен на размер вирус. ТРЯБВА НАНО ТЕХНОЛОГИЯ ЗА НЕГО НЕ РАЗБИРАТЕ ЛИ!

419

Дъртофелник

преди 4 години

Първоначално заявиха, че само заразените трябвало да носят маски, след това задължително за всички. После започнаха санкциите за нарушителите в размер на 5000лв, а сега пък отмениха заповедта, да се чудим и да се маем...п.с. Не трябваше ли ПЪРВО да заредят аптеките и тогава да налагат санкции на нарушителите, а не обратното?!Абе всичката ви работа е ГЕРБава! :((((

418

681

преди 4 години

Тоя дядка лекар ли е? Питам ,защото никой нормален лекар няма да ви забрани да се движите на въздух и слънце ,защото аеротерапията и слънцелечението са в основата на физиотерапията в медицината! Как може да караш народа да си седи в домовете и да си мирише по цял ден пр.ъд.ните ,освен ако не искаш да ти устроят смъкване от власт, защото кражбите и идиотиите ти край нямат!

417

Анонимен

преди 4 години

Браво ! Адекватно решение за бедния българин ! Работя за 600лв . Какви маски,какви 5 лв !!! Който има желание да се задушава с тия парцали !! Много повече вредят отколкото предпазват !!

416

Анонимен

преди 4 години

Nananiev e pensioner ot drugata polovina na godinata, she duhne na nekoi ostrov, a vie?!

415

Анонимен

преди 4 години

Bosa po asfalta....lalalalalala...

414

Анонимен

преди 4 години

Мамка ви министри!! Вие сериизно се ебавате. Вчера дадох 100 лв. За маски за цялото ми семейство, защото са задължителни и ме грози 5000 лв. глоба. Днес ми казвате, че сте се базикали и маските не са задължителни. С тия 100 лв. Можех да купя нещо на децата. Вие наистана в час ли се?!!!

413

ЧИТАТЕЛ

преди 4 години

Пълен хаос е обзело властимащите, удинствено да се откраднат повече и повече МИЛИАРДИ !

412

лекар

преди 4 години

На кой *** му дойде великата идея да кара хората да се движат с маски по улиците и парковете? Маската е атрибут само за временно ползване в операционни ,при запрашена дейност за работа с отрови,но не и да я ползваш постоянно и денонощно!

411

Айнщайн

преди 4 години

Само човешката глупост и простотия са по-безкрайни от Весената!

410

Анонимен

преди 4 години

V knijarnicite do djamiite ima plastmasovi maski na lavove, kolkoto iskate...zalepvate malko parcalche marlia na dupkite za nosa i ustata i ste gotovi strashni lavove za sichkoto viruz...

409

Чичо, като те страх

преди 4 години

стой си в къщи, но в мазата, да не може да те открие вируса! Как ще се опазиш с маска, вие новини не гледате ли, хората показаха факти от СЗО, маските като се навлажнят стават идеален проход за вирусите, пръските идеално залепват на влажната маска и бавно се промъква да гърлото ти. Съвета на специалистите е дистанцията и промиване на устата през 15 минути. Ако в гърлото е навлязъл вирус, чрез промиване на гърлото вируса се въвлича с стомаха и там умира от стомашните сокове. А очите си пазите ли?

408

433,

преди 4 години

До до421Вирусологът /не някакъв друг доктор/ обясни няколко пъти - болният човек, а не обикновеният носител на вируса, са заразниза околните, т.к. вирусът се предава по въздушно-капков път, като това може да стане с кихане, кашляне и носен секрет. Ти от СПИН можеш ли да се заразиш само с гледане?

407

Не са ли идиоти?

преди 4 години

От 10 години все я карат на принципа- ако мине!? Днес кажат едно, утре го отменят. Значи не са убедени, че маските са полезни, а просто така, искат да си играят със стадото. Каква полза от маските, когато човек може да се зарази и през очите.По вероятно ли е, човек да се зарази в парка или в общественият транспорт? Това за парковете също е глупост на ГЕРБ!

406

Чичо

преди 4 години

Бе тоя нормален ли е?! Какво значи "няма пълно обществено съгласие"?! Това е извънредно положение, не е концерт по желание - правителството налага мерки и обществото ги изпълнява (без значение дали ги харесва или не)! Точка! По тая извратена логика, понеже на обществото не му харесва да си стои вкъщи, дайте - отменете извънредното положение. Тогава на всички ще им е добре (за кратко), после ще пламнем и ще изгорим като факла...

405

Миро

преди 4 години

До 440:Благодара за съветите,Ви,но Герб-а ми взе хапчетата!Друго:От зелени тикви семе не събирам!

404

Миро:

преди 4 години

ГЕРБ=МАСКИ=ТИКВИ!!! И ТЕ ЩЕ ПАДНАТ СКОРО,СКОРОИ НЯМА ДА Е НИКАКК НОВО!!!