17

Не разбрах

преди 4 години

приложението *** ли се, или ни се слага, за да ни диагностицира иновативно, и от къде пуска касова бележка

16

Анонимен

преди 4 години

Това ми звучи както меренето на температура с термометри по летищата, с това не се постигна абсолютно нищо. Дори и да се окаже че някой е с висока температура, това първо не значи че има ковид-19 и второ ако има, той може да е пренесъл вируса на още 100 други докато е дошла високата му температура.

15

#FilmYourHospital

преди 4 години

#FilmYourHospital

14

Анонимен

преди 4 години

До Ами IR термометритеДокато вдигнеш температура е късно, защото може да си пренасял болестта 10 дена преди това.

13

Ами IR термометрите

преди 4 години

Вече са по 40 долара бе..

12

ICM

преди 4 години

До Държавен чиновникГарантираме 10% комисиона.

11

Анонимен

преди 4 години

Тоя има мусypa на див ***. И лъже като свирач на тъпaн.

10

Жорката

преди 4 години

Imaga е софтуер за разпознаване на картинки, което е сравнително ясно как става, но веднага да се набутат в разпознаването на нещо, което знаят, че няма как да разпознават :D коронавируса ще се разпознава с имага хахахахахахТе не могат да разпознят с полеви тестове от слюнка със софтуер ще разпознават :D

9

ICM

преди 4 години

Нашата фирма Imago Covid Mundi разработва глобално приложение за ранно сигнализиране на потенциални огнища на Covid-19. За целта се използват данни от геостатични сателити, които следят общата биотемпература върху почти 80% от сушата на земята. Важно е да се отчитат температурните потоци и амплитуди на планетарната биомаса в определени биогеноценози поради специфичните междувидови отношения и ноосферни влияния.

8

Държавен чиновник

преди 4 години

Благодаря на медията за ценнта и навременна информация. След като прочетох статията и се запознах с целта на бизнес проекта за ранна диагностика на КОВИД-19 мога с увереност да заявя, че реализацията на този проект ще послужи за справяне с кризата с COVID-19 и взехме решение да дадем държавна поръчка за 50 милиона на фирма Imaga за разработване на приложението да снабдим всеки депутат и член на държавната администрация с проложение за ранна диагностика на COVID-19!

7

CAT

преди 4 години

Toa цифльо коши прай? Ще пробва да направи бързи пари препродавайки продуктите и приложенията на FLIR. Същите джиджавки ги има в телефоните на САТ.

6

Инвеститор

преди 4 години

Благодаря на медията за ценнта и навременна информация, в тези времена на криза няма къде да си вложа милионите, а лихвите падат. След като прочетох статията и се запознах с целта на бизнес проекта за ранна диагностика на КОВИД-19 мога с увереност да заявя, че в този проекти има трекшън и реших да инвестирма 100-200 милиона долара във фирма Imaga!

5

Термо кинг

преди 4 години

Абе пичове, в русията вече ги познават по лицата от уличните камери . в кореята ги виждат от разстояние на стотици метри наште тепълва приложение . апче с други думи, а с кви камери? с ква периферия друга? първокусник може да напише прога, но не може да съдваде инфра с разреителна способност за целта . стига евтин пр

4

Анонимен

преди 4 години

A има ли ейай, има ли ейай и дийп пърпъл, такова де, лърнинг, има ли ейай приложението?

3

Chcjcj

преди 4 години

Ейййй много кандидати за лесни държавни пари беееее

2

Споко

преди 4 години

В БАН са на стартова позиция, очакват кайсиевата реколта, за да пекат черупките на костилките и да предлагат продукта за направата на маски.Обаче кайсиевата реколта тази година била вече провалена заради аномалиите в климата.Затова учЕните ще пекат черупки догодина и ще доставят на бизнеса препечения продукт, за да произвежда маски. Е, дотогава вече от коронвирусът може и следа да няма, но важното е, че има важна научноизследователска задача (препичане на костилки), после - "напудрени" отчети.

1

Анонимен

преди 4 години

Siri може ли да излезна да се разходя?Не не можеш.