49

Чук

преди 4 години

Аз, като изпечен опозиционер и напук на Тиквата, ще си ходя без маска.

48

бай х

преди 4 години

В Китай носенето на маска не е препоръчително ,а ЗАДЪЛЖИТЕЛНО .Има и глоба за нарушителите ..... при тях отмина , ние да му мислим с тия човешкш права , тарикати , психично накърнени душици ...

47

Анонимен

преди 4 години

Неграмотно е да се говори просто за "маски". Има различни видове маски и от различен материал. Само неграмотници могат да задължат повсевместно населението да ходи навред с "маска" - без значение каква е, от какъв материал и къде се носи. Експертите дали са говорили по този въпрос? Или е неудобно да пишем за това?Да се говори за "няколко малки проучвания" е изключитеблно непрофесионално, също - какви са, къде са, от кого са проведени, на каква популация и извадка. Другото са общи приказки.

46

Анонимен

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!!Мангъра има личен интерес

45

Край

преди 4 години

Маската ще остане задължителна за по-грозничките. Ако питат мен.

44

Край

преди 4 години

Добри са бе. Въпрос на време е да се появат маски армани, гучи, адидас, найк, пума долче и габана...

43

До Киро

преди 4 години

Разбира се че маската трябва да отговаря на изисквания.То се подразбира.Иначе не говорим за маски, говорим си да минава времето.И ако някой ми се изкашля в лицето ще го удуша с маската.

42

Иво

преди 4 години

Аз си нося маска за да ми завиждат тия дето нямат пари за маски. Ха-ха-ха

41

Киро

преди 4 години

До АнонименНе е вярно, маските не намаляват риска от заразяване изобщо. 100% от използваните маски еднодневки, са прекалено едри за да спрат вируса, ако някой ти се изкашля от упор в маската, вируса минава и заминава. Второ при положение, че се дистанцираме един от друг на 1.5 2 метра, няма как някой да ти кашля от упор в лицето, ако човека има култура на кашляне, то той го прави в сгъвката на ръката, така че маски за здрави хора е малоумно. Тъпите азиатци носят маски, защото нямат въздух там.

40

Анонимен

преди 4 години

Странно, маските били скъпи, трябвало да се раздават, а да търкате билетчета имахте пари...

39

Анонимен

преди 4 години

Тоз вирус много го преекспонираха спрямо другите известни по категоризации в области на медицинските,биологични науки с места на откритие свързани с въздействията им в/у организми,органи,системи,разпространение по веригите на видове как и начини с методики изучавани съвместими с други дисциплини с цел пълното му изучаване и предпазване природата на съществуване на масите общо живущи с чиято цел е обявена масова карантина от епидемия-пандемия по мита за кутията,че била здравно-социално натоварена

38

Анонимен

преди 4 години

Стряскащо е че все още има хора които оспорват маската.Казват че не решава проблема. Разбира се че не го решава! Но поне малко притваря вратата за вируса. Намалява риска!

37

Анонимен

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!!Да сравняваш самоходен комар с неподвижен вирус който разчита 100% на случайноста май не е много уместно, но за масовката която не се замисля над детайлите това сравнение е гениално.

36

Анонимен

преди 4 години

Точно хамериакнците съветват че не трябват маски където вируса се разпространява като стой та гледай.

35

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Световната Здравна Организация (СЗО) продължава да поддържа своето мнение, че маските трябва да са задължителни само за болните хора.Професор Мангъров - експерт вирусулог: "Да си сложиш маска и да мислиш, че ще спреш коронавируса е все едно да си сложиш метални решетки на прозореца и да смяташ, че ще спреш влизането на комари".И пак ви казвам - не сравнявайте обезлюдена и разредена България с Милиарден Китай и 60 милионна Италия.При нас вирусът и да иска не може да се разпространи бързо.

34

брадат г

преди 4 години

Напълно излишно е маска на брадясала муцуна.

33

Анонимен

преди 4 години

Защо поръчват маски,за толкова много пари. И то от Китай? Продължаваме да тъпчем с пари, бедните жълтурковци. Не купувайте нищо китайско! Да ядат камъни, ако искат.

32

Анонимен

преди 4 години

До 21Погледни статистиката на болни и починали в Европа и там, нищо че са един до друг.

31

Анонимен

преди 4 години

Пак се краде по време на чума! Тези са за линч! Експертите казаха, че маски трябват само за мед. персонал! Бокича не се разбра с баба Шмеркел да му купува продукцията и сега ще си я продава задължително на нас! За всяка *** идва Коледа. Бойко вече почваме да постим!

30

ДАЛЕЧНАТА ЗАСТАВА

преди 4 години

Когато е извънредно положение,то и мерките,и правилата са извънредни.Когато преди много години на границата залавяхме нарушител или нарушители,то при конвоирането до заставата им се даваше последно нареждане,"Крачка в ляво,крачка в дясно е опит за бягство".Разбираха и спазваха заповедта.В случая нарушаването на заповедите и последствията от това ляга върху тях.Може да се смята,че задържането им,както спазването на заповедите е едно "мини даже микро" извънредно положение,за тях и граничният наряд