358

Пепи

преди 4 години

В испания все още няма такива изисквания.Днеска обиколих малко магазините - с касова бележка де,иначе глобяват ако те спрат.Даже си нося една от строителните.Ама рядко я слагам.Те и самите полицаи маат *** без маски.А бре - в Испания няма никой по улиците.Ама глобяват.Поне така казват.

357

Emigrant

преди 4 години

Голям спор и голямо инатене за едни маски?!Какво ли остава ако трябва да сте на мястото на италианските доктори дето седмици наред ходят опаковани като космонавти заради паляци като жалкия ви адвокат!Слушайте го него,а когато ви нагази вируса,за всеки случай му поискайте телефонът и не звънете по болниците,а му се обаждайте директно на него,да ви каже какво да правите!Може би да е толкова способен,че да ви отърве и от смъртта,ама тя май не е подкупна като него,та едва ли ще ви свърши работа!!

356

Тъпомер

преди 4 години

Хмм,ЕК не позволи,защото маските са вредни за здравите хора е те са има нема около 99%.,дишай дишай.

355

Хмм

преди 4 години

Толкова сте зле! Какво ще ви заболи една маска да носите? Тежи ли? Боли ли? Да не би да ви доведе до инсулт? Ще я стягате зад ушите не зад главата. Идеята е да предпазим другите, а не самия себе си. Такова елементарно нещо като хигиена е чужда на българския народ. Китай и Япония могат а? Ние не! Спокойно, като носите маски няма да си мислим, че всички сте заразни. Това е една елементарна мярка! А здравния министър за това, че се отказа от заповедта означава, че не става за такъв!

354

Анонимен

преди 4 години

СЗО препоръчва носенето на маски. След SARS 2 са задължителни превантивни мерки. Не е доказано, че човек има имунитет след като е преболедувал. Това не е пбикновен грип

353

Анонимен

преди 4 години

Ами да ходят с шалове или други средства за покриване на устата. Всеки може да си направи маска от плат, ластик и телбод. На мен не ми е приятно да ми кихат насреща. Оправдават се само с нямането на маски.

352

Анонимен

преди 4 години

Долу диктатурата!

351

Анонимен

преди 4 години

A shfiorite, vatmani v gradskia transport ne nosiat maski

350

Анонимен

преди 4 години

Цирка ще е след 1-2 седмици. Хейтъри, пригответе си постовете.

349

Анонимен

преди 4 години

Адв Хаджигенов е истински човек и мъж в държава с преобладаваща популация на мишки и марионетки.

348

Анонимен

преди 4 години

Цялата патърдия с вируса е един цирк. Промиват ви мозъците с телевизия и брифинги.

347

1

преди 4 години

Моля адвокатите да не се месят по медицински въпроси!Тази заповед беше най-доброто което можеше да се случи в момента, а те я опорочиха.Незнам с какви очи ще молят за лекарска помощ - когато опре до тях....

346

Чук

преди 4 години

Този адвокат е само за Китай. Там щяха да го научат на ум и разум.

345

Ментора бай Иван

преди 4 години

Адвокате , адвокате , не знаеш ли , че герберската простотия е безгранична и нея Закон не я лови!ТОЙ какво каза :"Аз съм *** и Вие сте прости"!Така че в ерата на простотията , се вихри простака!

344

Анонимен

преди 4 години

Маските са безумие и единственото предпазно свойство, което имат е че ако кихнеш в тях няма да напръскаш някой околен. Да си мислиш, че ще спреш изключително микроскопични вируси с парцали и хартия е пълен оптимизъм. Мярката е безумна и няма да доведе до абсолютно нищо (освен може би до правене на пари от продажба на маски на десеторни цени).

343

Анонимен

преди 4 години

Вече отпаднаха. 2- та млн маски,ще бъдат раздадени,но не продадени.

342

Как може

преди 4 години

без да се променя конституцията да се издават заповеди да се носят маски, когато конституцията забранява прикриването на лицето? До вчера глобяваха, че жени ходят маскирани с бурки, днес глобяват защо не сме маскирани!? Конституцията за тях не важи.

341

ЛЕКАР в Испания

преди 4 години

Прочетох няколко умнотии и реших да ви отговоря! Такъв съм какъвто се представям!Още през февруари почнах да си слагам маска на работата и на улицата.Испанците си ядяха по заведенията на тумби,целуваха се,прегръщаха се и ме гледаха като извън земен когато минавах край тях.Когато идваха в кабинета ми,много от тях,които са ми приятели също се майтапеха и се чудеха дали вирусът бил дошъл?! А сега е такава гробна тишина,че направо ми пищят ушите от нея!Останалото го знаете от интернет!

340

Анонимен

преди 4 години

Всички "борят" вируса,, но малцина осъзнават ,че всъщност става дума за много,ама много пари и то в световен мащаб! Човешкия живот изглежда бе остойностен,но за съжаление на твърде ниска цена! Страха и паниката ,ще довършат останалото, което ни е останало и всичко това ,през призмата на добрите намерения и усилия на обществото или това което ще остане след кризата...

339

Snoop

преди 4 години

Жалко, но градим негативни рекорди с това правителството. Не знаят нито законите, нито конституцията, нито пък могат да изградят нещо както му е редът, милите душички. Знаят само лява ръка - десен джоб.