27

Mnoooo

преди 4 години

До Разбирачси прав.

26

Анонимен

преди 4 години

Кое му е лошото?На борсите спадът е 48%, на бензиностанциите - 12%...Смятай какво ла па не е

25

Дойчланд

преди 4 години

Живея в юго-западна Германия. Цената на горивото тук, падна доста за последните 2-3 седмици. Едни 15-20%

24

???

преди 4 години

Досега цената на нефтът се използваше за икономическа война на САЩ срещу СССР, а после срещу Русия. Явно руснаците са се поучили от грешките си и сега тестват новата си стратегия. Засега успешно.

23

???

преди 4 години

Защо най-лошото тримесечие? Според потребителите би трябвало да е най-доброто тримесечие.

22

ужас

преди 4 години

пуснах сълза, мама му

21

vvv

преди 4 години

Ето ви една добра новина ! Единственият отрасъл, за чиито срив се радвам от сърце !

20

123

преди 4 години

Тука е пълно с оФФчици. 95 по големите вериги е 1.95 днес. При Марешки е 1.62. Картел има и само потребителите могат да го унищожат - само за 2 месеца. Давам пример:Всички спират да зареждат на ШЕЛ. За 1 месец са фалирали или са излезнали от картела. Ама това става на места където има хора - тука са 95% оФФце.

19

Супер

преди 4 години

Доста бензиностанции ще дадат фира у Бг-то.Щом не свалят цени да фалират до един.

18

пецата

преди 4 години

Преди време 2014-15 цената на петрола стана около 70$ тогава бензина се продаваше по бензиностанциите по 1.95 лв , газта беше 0.75-0.77 стВ момента цената на петрола е 27$, бензина в станциите е 2,10 , газта 0.88стКрадци и спекуланти сър!

17

Разбирач

преди 4 години

Това само доказва твърдението ,че Бг горивата не се произвеждат от петрол понеже цената на петрола не влияе на цената на горивата

16

Анонимен

преди 4 години

И кое му е лошото, че цените падат?!?!?! Лошото е, че у нас прокуратурата се прави на ощипана мома и още се чуди дали има картел и най-вече защото държавата няма сметка от ниски цени.

15

Анонимен

преди 4 години

Спирайте строителството на Северен и Южен поток...това са хвърлени пари на вятъра !После ще плащате на ромите да "берат" железните тръби, но те няма да искат.

14

Анонимен

преди 4 години

Ние не го усетихме, но днес гледам родните бензиностанции веднага реагираха с покачване на цените.

13

Мо

преди 4 години

Лошо, лошо...за кого е лошо тримесечието с ниските цени на петрола? :)

12

мишо бирочето

преди 4 години

реалната цена на бензина половината е акциз. в кувейт, иран, арапистан и т.н. цената е 30 цента и по малко за местните. ако искаш да го изнесеш така ще те разчекнат с камили че следващите кандидати за слава и през ум нема да им мине да изнасят. имаше некви тарикатчета дето в иран се опитваха да изнасят така за африка и им свиват сърмите доста бързо, бесилка по бързата процедура, да заповядар следващите.

11

Некъф

преди 4 години

А в България бензина си е на цена все едно барел петрол се продава за 120 долара ама нали сме амсалаци и си плащаме !!!

10

фалю златеф

преди 4 години

а бе чух че руснаците и арапистан искали да продават на отрицателна цена скоро само да им го зима някой че иначе требва да пломбират кладенци. викам им елати при мени бре братя, товариши, май френдс, алау акбар, че се разберем. у нас цената е още 140 долара на барел и не сме я сваляли. че делнем фифти фифти и всички ще сме сити.

9

АнонимеН

преди 4 години

АКО ПОРЪЧАМ ЕДИН БЕНЗИНОВ ТАНКЕР ОТ АЛЖИР ИЛИ КУВЕЙТ КЪДЕТО Е ПО 30СТ НА ЛИТЪР КАКВИТО И ДА ИМА ТАКСИ И ТАМ И ТУК ЩЕ ГО ПРОДАВАМ С ПЕЧАЛБА ПРИ 1 ЛЕВ ЗА ЛИТЪР!!!ОБАЧЕ СЪМ УБЕДЕН, ЧЕ АКО ПРОДАВАМ БЕНЗИНА НА РЕАЛНАТА МУ ЦЕНА ОТ 1 ЛЕВ И ПО-МАЛКО ЗА ЛИТЪР ЩЕ МЕ УБИЯТ И ОТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ И ОТ КАРТЕЛА НА ГОРИВАТА!

8

Анонимен

преди 4 години

главния прокурор с касета дее нали много обича да говори за организирана престъпна групаама май само тия дето не са платили дето трябва