109

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 119Швеция фашистка? Ти не си наред. Швеция е най-либерастката страна в света.

108

Ива

преди 4 години

Днеска по новините имаше статия за ШвецияСега Швеция е "притеснена" - стотици са заразени в домовете за стари хора

107

fsdfsdfsd

преди 4 години

Швеция от 2 века не е участвала във войни. Пропуска и ПСВ, и ВСВ. Не ги мислете тях.

106

Анонимен

преди 4 години

Точно пък една от най-фашистките държави в Европа да предприеме този демократичен подход ми е малко съмнително. По-скоро Швеция са я избрали за ролята на плашилото. Не вземат мерки, измира една сурия народ уж от короната и ги посочат с пръст: ето, видяхте ли какво става като не се вземат стриктни мерки. Цирк пълен.

105

Анонимен

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА----Ох искам и при нас така!

104

Анонимен

преди 4 години

И какво излиза накрая? За има-няма 140 потенциални загинали си сринахме икономиката. Пак излзохме най-тъпите.

103

Анонимен

преди 4 години

5000 +заразени 200+ трупа население колкото нас Абе комунизъмГретенизъм

102

Чук

преди 4 години

Вчера и днес шведите получиха добър урок. Със сигурност ще се вразумят в бъдеще.

101

Анонимен

преди 4 години

Щот блондините са мноого умни...

100

Анонимен

преди 4 години

Аз не знам защо, но все си мисля за русите синеоки шведки!

99

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Това, което направиха с тях е да забавят метаболизма на вируса и сега той от бърз и агресивен, се превръща в бавен и устойчив"Ти въобще не знаеш какво значи думате метаболизъм. Карантирната забавя разпространението на вируса. Не влияе по-никакъв начин на развитието на самите вирОси които вече са инфектирали даден човек.А като се забави разпространението се забавя и еволюцията му. Така че е точно обратното на това кото ти си писал.

98

Анонимен

преди 4 години

До пецата"просто правителството им е ултра популистко"Глупости. Правителството им е ултра либерастко.

97

Анонимен

преди 4 години

109Вероятно си контактувал с протестанти, а те са 36% от населението на Швеция. С по-строги морални норми, на крачка след мормоните и амишите.

96

Анонимен

преди 4 години

Бог е добър към чистите духом, това, което се случва е Италия е божието наказание, италианците са извратени хора, правят секс между семейства, разменят си партньорите и други извратени неща, шведите са известни с т.н. шведска тройка, обаче всички шведи, с които съм контактувал казват че това е мит и изобщо няма такива разюздани отношения в тяхната държава.

95

кратко и ясно

преди 4 години

Бг и Швеция имат подобно на брой население ...Казано най меко шведите са ТАМ където ние ще стигнем в най лошия случей БГ =7 мъртви Швеция= 150 мъртви а едвали някой се съмнява че Шведите имат по добра и оборудвана медицина ....Но комунизъм гретенизъм ...

94

Анонимен

преди 4 години

То пилците се броят на есен,ще видим до къде ще го докарат.

93

Типично за тях

преди 4 години

Шведите са генетично износена нация поради малобройност и близкородствени сексуални връзки от векове. Генетичното им *** е проблем поне от 100 и повече години. Затова си кастрираха навремето малцинството саами,както и всички хора с психически разстройства. Като това не помогна напускаха масово мигранти,белким това им подобри генофонда. Сега типично по каноните на социалния дарвинизъм,характерен за англосаксонците ще си уморят базжалостно възрастното население.

92

Анонимен

преди 4 години

Българското правителство се бори за 1.35 милиарда евро от ЕС, а покрай това и да си направи малко тьшак с населението. Дребното генералче с тесните раменца особено се забавлява от ситуацията.

91

до анонимен

преди 4 години

Ами, ако след пандемията се окаже, е този подход е по-правилен ?------------Не-ъ!В Европа, Русия и Щатите усилено прилагат лечение с антималирийни лекарства и антибиотици, а за ВИП персоните лекарства за лечение на HIV в комбинация с антибиотици.

90

Анонимен

преди 4 години

В Швеция над 200 летални случая от "Коронаната" и над 5,000 болни!Скоро здравната им с-*** ще изгърми яко!Мъ, то - "Квото сам си го напрайш и най-големият ти душманин не мой ти го напрай"!