11

бизнес

преди 4 години

пак надушиха келепира от хорското нещастие! Гробарит живнаха от умрелите....

10

Анонимен

преди 4 години

Разбрахте ли Хакери! Не се абонирайте в сайтове за COVID-19

9

Мого ста прости

преди 4 години

Хакването е акт на поемане на неоторизиран софтуерен достъп от трети лица, в компютърни системи и софтуерни приложения.Сайтове, които крадат пари, и данни на овчата маса са друга категория престъпление, а именно ИЗМАМА.ИЗМАМА!==ХАКВАНЕСверете си часовниците.

8

МОЛЯЯЯЯ

преди 4 години

ТОЧНО ЩОТО НЕ ВИ СЛУШАМ СЪВЕТИТЕ НА ВАС МЕДИИТЕ, В МОМЕНТА СЪМ В СТАБИЛНО ФИНАНСОВО И МЕНТАЛНО СЪСТОЯНИЕ.

7

Анонимен

преди 4 години

За Хакерите са им приготвил кара. Така ще им евна системката че макята че им се такова изотзадека. Това мое изобретение на доста Хакерчета им разрева макята.Само кат им отворя линка и харда им почва да се побърква. Лошото е че това го разбират чак когато следващият път се опитат да си пуснат компира а той само се рестартира и вие на ум,, рело.

6

Смех

преди 4 години

Че оня лилипут хакна НАП та нема да хакнат баба Гица дето ползва Вайбър да говори с децата в чужбина. А на баба Гица дошли от мобилната и и праснали модем с парола дето я праскат на всички баби. Годжи и той в кабинета Вин 7 ползва дето нема поддръжка от месеци....Та след гадината ще требе да се борят други гадини по ПЦта и Андроидите. А за Линукс никой нищо не чул и не виждал. Смех.

5

Анонимен

преди 4 години

То хубаво извънредно положение, ама то не отменя правописа и словореда. Напоследък всичките списвачи, май не обръщайте внимание, на тези две неща. Важното е да изсипете едни думи накуп и това да се води информация. Жалка картинка.

4

Анонимен

преди 4 години

Най-често пращат фото шопи на голи жени и всеки иска да погледне.

3

House M.D.

преди 4 години

"В България Държавната агенция "Електронно управление" също разпространи съвети и най-добри практики за киберсигурност до администрациите, бизнесът и гражданите."Вие сериозно ли? БИЗНЕСЪТ?Какво означава думата "таргетират"?

2

Анонимен

преди 4 години

ОСТАВКА НА РУМЕН РАДЕВ ВЕТОТО, под чийто патронаж се случва това!ТОВА Е ЧаСТ ОТ ПРОМЯНАТА, КОЯТО ОБЕЩА!КРИЗА, КРИЗА, МИЗЕРИЯ, ГЛАД, НИЩЕТА, БЕЗПЪТИЦА, БЕЗРАБОТИЦА, БЕЗПАРИЧИЕ!

1

Анонимен

преди 4 години

Уж циркулираше свободно пък сега трябва да се абонираме.Отказваме абонамента, вдигайте ограниченията!