51

Анонимен

преди 4 години

А аз се надявам да НЕ изтеглите 10 милиарда дълг,защото после жална ни майка.

50

младен

преди 4 години

"...възможно да се въведе излизането от дома само с декларация..."декларация от кой бе ***?

49

младен

преди 4 години

"Дончев: Надяваме се в началото на лятото тази криза да е зад гърба ни" - Надай се мъжо на пияна жена. В нашият случай "надай се народе на такива управляващи тикви"

48

1

преди 4 години

др.дончев,знай че има будни адвокати,които ще атакуват,и това ваше беззаконие,като при задължителните маски.

47

доктор

преди 4 години

До МалеНАЛИ ПРОЧЕТОХТЕ ПО--ГОРЕ ----ЩЕ ИЗЛИЗАТЕ ОТ КЪЩИТЕ СИ САМО С--ПРОПУСК СПИ НАРОДЕЕЕЕ

46

о, да ..!

преди 4 години

Този е толкова неприятен, че целият се изприщвам като ги видя даже и на снимка!Той и неговата изгора, само глупости дрънкат.Те от злоба и с деца не могат да се заимат.

45

Другия с коня

преди 4 години

Опозицията е Ужасена от скочили до небесата Имидж на.Бойко и Мутафчиев и влизат с бутонките в краката.Играят Мръсно.....Искат Трупове,анархия,революционна обстановка за завземане на Властта...С Избори няма да управляват повече,то се разбра....Няма да ви се получи.Съдбата избра Бойко да спаси Народа ни и той го прави....Дано го Направи.....

44

Анонимен

преди 4 години

До До другия с коняДа, само че живееш в общество и ще се съобразяваш с него! Ако не искаш, можеш да се откажеш. Отиваш в балкана извън обществото и никой няма да те търси за нищо. Нито ще те спасяват, нито карантини ще ти налагат, нито на някой ще му е зор за тебе.

43

До другия с коня

преди 4 години

От години съм свикнал да не чакам някой да ме спасява,спасявам се сам както зная.Проблем ми е когато празни тикви даже не ме питат дали искам или не да ме спасяват,а идват на бял кон и раздават закони и декрети,че и глоби,щото искали да ме спасят.За вас промити мозъци спасение няма.

42

Анонимен

преди 4 години

Пак АПЕЛИРАМ,във време на Война като тази,с цел да запазим нашето"управляващо държавно тяло"Незабавно поставяне под ТОТАЛНА КАРАНТИНА на Президентство,Парламент,Министерски съвет,НОЩ и сие Производни!

41

Ъъъъъъ

преди 4 години

Аз здравния министър с маска не съм го виждал, така че да си подава оставката!

40

Другия с коня

преди 4 години

Цялата Държава се юрнала да ви спасява,а ревете,скимтите,оплаквате се мразите и кълнете все едно не спасяват ВАШИЯ живот с.цената на Икономиката и Бизнеса ни ,червени *** неблагодарни....Да махнат Карантината и да тръгнат Трупове с камиони ли.....ТОВА ли искате....Наистина Това ли искате...

39

Анонимен

преди 4 години

Мярката 60/40 защо не се прилага за всички които са на Държавната Ясла? А именно:60% от брутното възнаграждение се поема от Държавата,Останалите 40% плюс Осигуровките остават в Хазната,когато приключи всичко това,правиме Национален и Местен Референдум,на които се преценява кои Организации са си свършили работа по времето на Кризата!На тях се възстановяват останалите 40%+осигуровките,на Другите Не!

38

Майтапчия е бат Дони

преди 4 години

А който няма вече пари още от началото на пролетта, що ще чини до началото на лятото?!

37

Анонимен

преди 4 години

Кой уши на дончевия намордника.Великият в хелметекс посланията.Тойги пъха в устата на Кой,Фаниту и т.н.Дончев,то няма държава ,ти посланияраздаваш.А какво ще ядем.

36

Мале

преди 4 години

Какъв товар носи болничната ни система?30 човека на ден с пневмония и блокирахме,така ли?Вече на всеки му стана ясно,че всичко от направеното до тук не е за народа,а срещу него.За 1 месец от свободни граждани се превърнахме в затворници,длъжници и престъпници.Браво друзя,вие успешно приложихте висша тактика по пропаганда и терор.

35

Рикиджия Северозапад

преди 4 години

Плътно зад гърбината ти заставам

34

Еньовден

преди 4 години

Да разбираме ли 22 юни? Щото Томича вика началото на лятото.....

33

SS

преди 4 години

Искренно се надявам,че ако продължите с глобите от пет бона народа да ми писне и да не тръгне с винкело!Играете си с кибрита и бензина!

32

Анонимен

преди 4 години

Аз предлагам цялото правителство и парламент+разните му Щабове като НОЩ и ДЕН,да бъдат изолирани в парламента и Вратите на Който да бъдат Заварени!