20

много за умиране

преди 4 години

До пенисите? и малко за живеене!

19

когато ни няма

преди 4 години

До пенисите?Когато всички измрем - тогава високи пенсии ще се отчитат

18

Въпрос за банкомати

преди 4 години

Как да си получем пенсеете ат банкоматите? Какви мерки да взимаме? Никой не знае!

17

Анонимен

преди 4 години

30 години демокрация и пазарна икономика, 30 години геноцид над пенсионерите в България. Сега тези 40 лева ще се дадат на пенсионерите с пенсия под 363 лева месечно. Колко са тези пенсионери? 1,4 милиона, 1,6 милиона, 1,8 милиона, 2 милиона,... Как се живее с пенсия под 363 лева?

16

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 23Това е "величието" на държавата *** и българите турбо-клошарци обитаващи в нея! :)))))))))))))))))

15

Реалист

преди 4 години

До 20Само ти ли не разбра, че държавната администрация най-много от всички искат сами да си плащат техният дял от осигуровките, както всички останали?! От сегашното положение те губят най-много. Ако не се сещаш защо, попитай някой да ти обясни. Тях ги прецакват и с така наречените бонуси, но това вече за теб ще е недостижимо за разбиране.

14

Един

преди 4 години

Никой не споменава работещите в пощите ,нито щаба,нито "министеро"',Важен е митрополити какво ще каже!

13

Анонимен

преди 4 години

До анонимен 18Не можете да сдържите завистта си. И това за 20?!!!Докъде се докарахте.

12

Анонимен

преди 4 години

До анонимен 20Да спестяват! Като се хранят с хляб и мляко, понякога с маргарин и ти живей така, вместо да им завиждаш на спестяванията. И спестяват, за да заделят за погребение даже си купуват място за гроб до починали си съпруг или съпруга. Да не са в тежест на децата. Що не живееш ти техния мизерен живот, а само парите им дебнеш? Вместо да ги очерняш по форумите, ги остави намира да си доизживеят последните година- две или три от живота им.

11

Анонимен

преди 4 години

До анонимен 16Айде стига с тоя бизнес! Бизнесът малко спестявания ли натрупа от неплащане на извънреден труд, работа през почивни и празнични дни, най- ниската МРЗ в целия ЕС, вече позволеният извънреден труд е 300 часа годишно, болничните разбутаха, майчинските и отпуските- също и какво ли още не. Налазили сте тука да хейтите срещу най- бедните и онеправданите,защото няма кой да ги защити. Те нямат нет, не могат да прочетат как ги оплювате.

10

House M.D.

преди 4 години

От заглавието излиза, че няма да има банкови преводи. Статията потвърждава заглавието. Ако греша, то на език какъв в заглавието словоредът е?

9

Анонимен

преди 4 години

До анонимна 12Налазихте платените тролoве да плюете по пенсионерите за мизерните 20?, които ще им дадат. Нещо за многохилядната държавна администрацийка да кажеш?Нямам предвид лекарите, мед. сестри и полицаите, които днес са на първа линия. Пиша за държавните хрантутници на бюро, които нямат грам полезност. Колко милиона са разходите за техните заплати, премии и бонуси? Оптимизира ли числеността им и разходите по тях?

8

Анонимен

преди 4 години

До анонимен 8Колко милиарди се дават на "бизнеса" ежегодно? Колко техни задължения бяха опростени, колко данъци от бизнеса не са събрани? Как не те е срам да посягаш на мизерните 40 лв. на най- бедните хора? До там ли си оскотял, че завидя на едноокия за едното му око?Да не си мислиш, че бизнесът ще вземе тия 40 лв. от пенсионерите и ще ги даде на работниците? Докога държавата ще налива милиони в алчните гуши на "бизнеса"? Никакъв "бизнес" няма в Бг. "Бизнесът" е на държавна хранилка.

7

Анонимен

преди 4 години

Не ги развявайте тия 40 лв. като хвалба, щото са позор.

6

Анонимен

преди 4 години

В България няма пенсия ,има геноцид на пенсионери.Един домашен любимец куче в Европа струва около 150 евро на месец за храна и ваксини,медицинско облужване и т.н.ЕВРОППППППАПАПАПАПА

5

С ГЕРБ в сърцето

преди 4 години

Браво ! ГЕРБ = сила, мощ, величие, прогрес, интелект, воля, сувернитет !

4

Анонимен

преди 4 години

Егати ,толкоз ли е трудно да разнесат пенсиите по домовете ? като идеш да подадеш заявление ,за да ти я донесат в къщи кел файда ?

3

Пенциониран

преди 4 години

Ще има Пенсии УРА!

2

Анонимен

преди 4 години

Всеки пенсионер за да може да излезе и да отиде до пощата за да си вземе 20 Евро подаяния, трябва да се приведе в карантинен вид по изискванията на оня с мундирите, като екипировката и дезинфектантите ще му струват десет пъти повече. Като е вероятно да има ръкопашен бой и фехтовка с баcтуни.

1

Анонимен

преди 4 години

То бащицата каза засега имало пенсий по нататък незнам кво ще стане хаха демек и пенсийте са под въпрос