294

Изаура

преди 4 години

Само дето евтините маски трябват да се сменят на 20мин.,иначе нямат ефект, а точно обратното... Не знам в България колко хора могат да си позволят по 5-6 маски на ден...

293

рататуй

преди 4 години

Лятото сигурно трябва да ходим с дълги дрехи че вируса може да ни се лепне по кожата и тогава маската няма да ни спаси.

292

Анонимен

преди 4 години

Четвърто дописване на заповед. В него си пише черно на бяло, че влиза в сила ВЕДНАГА. До отмяната на заповедта от издателя й или от съда, заповедта си ДЕЙСТВА. Всички размисли и страсти по временен режим до събота са въвеждане в заблуда.

291

Анонимен

преди 4 години

Взимаш една шапка разтягаш я до където може правиш 2 дупки за очите и маската готова.Ако отидеш в някой магазин на 100% ще те помислят за обирджия но това са рисковете на маскираните.

290

Султанът на Максуда

преди 4 години

А бурки и нихаб може ли да носим вместо маски?

289

Анонимен

преди 4 години

Недоразумението Ананиев= недоразумението Бойко= недоразумението Фандъкова.....= недоразумението ГЕРБ = 0

288

Анонимен

преди 4 години

Трудно но не и невъзможно? Сериозно ли бе? Нека Ананиев ни съобщи той как се снабдява. Сигурно никак не му е трудно, а за невъзможно да не говорим.Този човек ме кара да го мразя. Признавам си. Толкова наглост просто ми идва в повече. Няма ли да се намери някой да му затвори устата и да отмени това тъпо нареждане?Или поне да намали глобите? Това е отвратително, нямам думи.В момента Ананиев мисли само за себе си и за кариерата си и за някаква псевдорепутаця. Не го прави заради хората.

287

О'Наниев,

преди 4 години

Не коментирам дали трябва или не трябва да се носят маски , НО с вашите напъни ( на щРаб, МИНИстрства и прочее) станахте за посмешище !

286

Анонимен

преди 4 години

Вирус НЯМА, драги сънародници.Измислят си начини за тормоз, за да ви побъркат и да ви превърнат от свободни граждани в бити ***...раси. Да стоите мирно и да мигате виновно, без да знаете защо. Всичко това е защото няма гражданско общество, няма контрол над властта и всеки дърпа за себе си.

285

ПроСоТо

преди 4 години

значи ето кой е натиснал ананиев по гаванката:-Българския "Пиночет" без перука!.."Видяла жабата че коват вола и тя вдигнала крак"..-Маските са ПРЕПОРЪЧИТЕЛНИ почти навсякъде,НЕ задължителни!..Задължителни са са хора,които работят с много хора и ако се разболеят,маската да предпази ДО НЯКЪДЕ околните!Вчера австрийския канцлер,примерно,апелира /може и като нареждане да го приемат/ големите магазини да РАЗДАВАТ безплатно маски на влизащите клиенти,ако те нямат!!Тука какво?..-Глоба,пандиз и

284

Анонимен

преди 4 години

При положение, че може да си вирусоносител и без симптоми, няма да е лошо да се носят маски. А не всеки да кашля и плюе където му скимне.--------Ако кашляш, значи не си вирусоносител без симптоми. Това успяваш ли да го проследиш като логика?

283

Handel

преди 4 години

Абе този настина е ***! Пристига значи генералът в една аптека и вика" Строй се, пребройс, извади маските!!! И жените почват да треперят че ей сега ще ги карантират в някоя болница сред истиснки болните... все някоя маска ще му изкопаят. Ако нямат от долните си *** ще му ушият.

282

Анонимен

преди 4 години

До ИванМоже да не ограничава възможността здрав да се зарази, но ограничава болен да зарази здрав. При положение, че може да си вирусоносител и без симптоми, няма да е лошо да се носят маски. А не всеки да кашля и плюе където му скимне.Виждал ли си как ходят японци и корейци по улицата и в градския транспорт зимата (и не само)?С маски, за да не заразят околните. Там дисциплината е желязна дори и без да са задължени. Тук всеки се мисли за всезнаещ и гледа само себе си.

281

Иван

преди 4 години

До АнонименСамо безропотни роби, бленуващи по байтошовото време, без капка мозък биха сложили маска при положение, че няма нито едно достоверно доказателство че ограничава възможността здрав човек да се зарази. Абсолютна ЛЪЖА е че в Австрия носенето на маски (навсякъде и от всички) е задължително. Да не говорим, че подлежа на глоба дори да НОСЯ МАСКА... пише го в закон, който не е отменен с няква *** наредба на наркоманизирания министър.

280

да

преди 4 години

а откъде маски?

279

МАЙМУНСКИ ГРИП

преди 4 години

Който иска, да си я носи!Никой не го спира.Който иска и презерватив може да си нахлузи на главата - 100% защита. Гарантирано от Durex.

278

Анонимен

преди 4 години

Не виждам, какво пречи една маска, и защо е всичката тази простотия срещу маските. Само изпростяло и оскотяло общество може да дискутира с часове.

277

Анонимен

преди 4 години

Който и иска да носи и ползва, но не със заповед, а с разбиране! Успех!!!

276

Вуйчо

преди 4 години

Всъщност няма какво да коментираме повече, тъй като министъра взе че отмени мярката.

275

Да кажа

преди 4 години

Маските от 2лв не пазят. Маските от 4 лв също не пазят а са само ако кашляш да не хвърчат пръски. Трябват ви маски FFP3 или KN95, които са около 10лв от Китай, а тук са по 15-20лв. Другото е алабала.