45

Анонимен

преди 4 години

До РеалистДелян Пеевски е дал 800 000 за медицински материали,респиратори и т.н.,други фирми също дават,но не бият тъпана по медиите!

44

Анонимен

преди 4 години

До АнонименЩо да не му вярваме,че неговата фамилия натрупа маса пари от крадения нефт от арабските държави,бълха го ухапала,че дал 7 заплати!

43

Анонимен

преди 4 години

Пилотя с големите ушаци кога ще дари поне 5 лева.

42

Иван

преди 4 години

Браво. Всичко прави за народа си!

41

ууу

преди 4 години

Уж общува с Боко, а не се научи, че трябва да само взема -- и не по 7, а по 700 заплати ....

40

Анонимен

преди 4 години

Със 7 месечни заплати на това и читав голф не можеш да си купиш имайки предвид че "парите" им са по евтини от тоалетната хартия в бг

39

дедо Ташунко

преди 4 години

Капка в морето. този открадна милиарди. Триста и петдесет хиляди лири са нищо пари.

38

Реалист

преди 4 години

Демократите да вземат пример от диктатора.Кога някой от властта ще си даде заплата на бедния български народ.

37

Хан Крум

преди 4 години

Може да е всякакъв ама си спазва уговорката със Бочко и не пуска африканските маймуни през нашата граница. И тове, че дава пари от заплатата си - независимо, че е много богат човек - е чудесен пример за подражание от Корнелата и Румен Радев. Щото и двамата са стиснати скъперници и само плямпат. Особено Корнелата дето мъжът и получава 110000 лв. от Лук Ойл а тя приватизира за без пари Техноимпекс и е мултимилионер. Пък Руменчо получава 14 000 лв. заплата ама и половин заплата няма да дари.

36

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Добър пример за подражание.Такова...чудо в България не сме виждали,но дано и тук този пример получи заслужен отзвук за да го направят и...нашите хора с финансови възможности.

35

Анонимен

преди 4 години

Ами те бедните и про.стите са му електората, как няма да помогне.

34

Анонимен

преди 4 години

анадолски цъpвyл...

33

Бай Иван 2

преди 4 години

Ха ха.Ама вие наистина ли вярвате че тези във власта живеят от заплати? Те заплатите им са само за някъкво оправдание за охолният им живот.Корупция е ключувата дума.Във всяка една форма.Усвояват милиони от обществени поръчки и разни програми от ЕС а вие им гледате заплатите.Спокойно могат да минат и без заплати ама после ще питате от каде са скъпите имоти и коли.

32

Аре плъшоците

преди 4 години

Популист,непопулист аре сега и наште плъшоци от Парламент,Министерски съвет,Президентство,Гестапура,Съд и всякякви агенции да дарят по няколко заплати.

31

Анорак

преди 4 години

Я не искам да ми е добре,сакам на Вуте да му е зле! Защо Ви е яд, че човека дарява 7 заплати? Преди време излезе статия,че в БГ има над 150 човека на държавна служба със заплати над 12000 лв.,къде са тези личности сега 12000х7=84000 х 150= 12 600 000лв. Изсветлете ги тези хора и да ги видиме как помагат на медиците!!!!

30

Анонимен

преди 4 години

Див популизъм, ще оправи 80 мил турция с някакви си 7 заплати.....

29

Реалист

преди 4 години

Ердогане смени Радев,че и ние да получим някой лев в този глад и бедност.

28

Бай Х*й

преди 4 години

Мишки живи ли сте, шавате ли още или плювате по форумите и коментарите тоя оня Сърбия дава по 100 евро на всеки пълнолетен а Виетнам отпуска 1.2 млрд. $ на вски потърпевш от вируса. А вие какво фанхте глоби кредити и на бате Бойко мАкарите Плювайте по форумите хак ви е

27

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 13Радев дари 2 заплати за Видин.

26

То и тука е тъй

преди 4 години

Нашия вожд само че не дари,а открадна 7,но не заплати ,а милиарда.Иначе същата работа.