9

той

преди 4 години

До мак Вие текста прочетохте ли? Осмислихте ли го? Плаша се, че съществуват хора като вас и ном 10! Новият собственик НЯМА действащ договор с НЗОК влязъл в сила!!! Като отпусне тези лекарства, НЗОК няма да му ги заплати! Вие *** ли сте?!

8

Анонимен

преди 4 години

*** долни, вие давахте ли Хипократова клетва, продажници??? Срам и позор сте, заслужават една здрава тояга и бой, за това че принуждават хората, в такива тежки времена. Особено болни хора, които нямат друг избор. Дано фалират!!!

7

Питам

преди 4 години

Кажете коя е аптеката? И аз трябва от Младост 1 да взимам лекарства

6

ined

преди 4 години

На мене пък ми оказаха в аптека "ЗОРА" да ми дадат лекарства само с рецептурна книжка, щото аптекарката не била чувала за такава промяна в наредбата

5

Гражданин

преди 4 години

Саммо в аптеките, които обикаля генерал Годжи, има всичко и дават всичко, моля попитайте го на следващия брифинг кои са, за да ходим там.

4

мак

преди 4 години

В книжките е записано, какви лекарства взимат хората. Не може ли на основание на книжката да продават лекарства, за да улеснят болните? Все пак ситуацията е извънредна.

3

Анонимен

преди 4 години

ВЪПРОС ЗА 50000 леваКак да отида да си купя маска от аптеката, без да имам маска, която да сложа по пътя за аптеката, в която няма маски, но за сметка на това има опашка ?

2

Анонимен

преди 4 години

Като не искат да са аптека да затварят и да си отворят хранителен магазин

1

Анонимен

преди 4 години

Ами затворете ги тогава