16

Анонимен

преди 4 години

Пуснете ги тея сирени и без това е ясно че незнаете какво правите, дайте да въведем и военно положение, след като се разбере че няма как да се събере глобата от 5000 лева от 99% от населението дайте да почнем и публични екзекуций на хората дето немогат да платят глобата за без маска, каквито не са останали никъде в цял свят, за назидание на останалите. Такива мерки като тука няма въведени дори в държави с десетки хиляди случай, ама нали ние трябва да сме все напред с всичко.

15

Анонимен

преди 4 години

Ами правилно! Това са сирени за ранно предупреждение. Сега вече е късно.

14

Анонимен

преди 4 години

Изобщо защо ги пускате тези сирени 3 пъти в годината?

13

българин

преди 4 години

Всъщност, целта на тези сирени е именно за настоящия случай. За природни бедствия, химическа, бактериологична или вирусна зараза, антирадиационна защита на населението, включително, но не само като аварията в АЕЦ-а в Чернобил и японския град Фукушима. Изобщо, някой към днешна дата наясно ли е с каква цел е националната оповестителна система? Бас ловя, че ако журналисти направят анкета сред гражданите на България, по-малко от половината анкетирани ще имат някаква представа!

12

пусни си енерджи н

преди 4 години

До българин

11

Анонимен

преди 4 години

Да не ни напада Северна Корея? Оф, забравих- та ние живеем в Северна Корея...

10

българин

преди 4 години

Що бе, що трябва да ги отлагате? Тествайте ги, найш къф як купон ще стане!!!Таман свикнахме да се стресираме и панираме, сега остава само оня гробовен глас да зареве нещо нечленоразделно и направо очаквам чудовищата да изскочат изпод земята като във филма на Стивън Спилбърг "Война на световете"!!!Иначе и без това полза от тези сирени няма. Предупреждават ни да се крием. И къде моля?

9

Котарак

преди 4 години

Искам си сирените! На фона на всички бъртвежи в последния месец, те ще са като музиката на Хайдн. М/у другото той е роден на днешната дата през 1732г.

8

и защо

преди 4 години

До хм

7

Грух

преди 4 години

От статията разбрах, че колониалната администрация много добре осъзнава, че мерките и паниката която всява са прекалени. Но на трезвомислещите българи ни е ясно, че това е по заповед отвън. Вчера американският посланик ги похвали гербавите за адекватните мерки срещу плашило вируса. Не разбрах в качеството си на какъв прави тези изказвания. Каква ли ще е реакцията на рижавия ако нашия посланик в САЩ започне да им дава оценки?

6

хм

преди 4 години

по-добре камбаните да бият.

5

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

тоест сирените ще минат като малка нощна лудница имаше такова предаване по закритото радио ЕЛТО водеше го ДИ ДЖЕЙ ИЛИЯН ми с тоя стрес навсякъде труд но се издържа

4

В.М.

преди 4 години

Не тестване, а тестуване

3

Анонимен

преди 4 години

То напрежението е достатъчно създадено, до седмица бюрата по труда ще са меко казано препълнени, а до месец може би и гражданско неподчинение, случката с Орешарски ще била като детска игра

2

Анонимен

преди 4 години

След това телевизионно ежедневие, сирените ще минат за малка нощна музика.

1

Анонимен

преди 4 години

Що бе? Нека по цял ден и сирени да слушаме, иначе твърде безгрижно си живеем...Леля ви гербаваааа!