200

Анонимен

преди 4 години

Ще дадат като при сърбето, по 100? нана калпак.Да ми ги преведат по сметката.Благодаря!

199

Анонимен

преди 4 години

Значи наистина ще има" мазничко"в края на мандата?Ама голяма пържола бе братя!

198

Не сме депутати

преди 4 години

Снощи слушах съобщение за Ковид 19 в САЩ. Глобата за неносене на маска е 125$ - 225 лв. Г-н премиер, г-н гл. прокурор, вие за богаташи ли ни смятате или за овце, та определихте глоба 5000 лв? Депутатите от НС и министри от кабинета дариха за борба с коронавируса по 1000 лв при тяхна РЗ 4-5 хил.лв, а вие ни определихте заробваща глоба цели пет хилядарки и на Маджо Маринов хората се втурнаха да глобяват! Срамота и наглост!

197

Пурко

преди 4 години

Никъде не виждам намаляване на ддс на основни продукти и лекаства както и поне 6 мес. мораториум по кредитите и заемите на гражданите и фирмите.Значи Гърците могат а тия *** освен да теглят заеми друго не могат...

196

Честито на

преди 4 години

"Печелившите".10 милиарда. Купуват си изборите.Това им е годишният масраф на хората на Герп. Иначе как ще си поддържат Вили Мезонети, Джипки, Приятелки, Журналистки, ЕЛЕКТОРАТА? Как ще си осигуряват по друг начин правнуците?

195

Анонимен

преди 4 години

КОЙ РАЗБРАЛ-РАЗБРАЛ...МУТРАТА ПО ПРЯКОР ТИКВА И ГЕРБАВАТА МУ ПРОДАЖНА И КРАДЛИВА ХУНТА ОСВЕН ,ЧЕ НИ НАЛОЖИХА ОТВРАТИТЕЛНА ДИКТАТУРА ВЗЕХА,ЧЕ САМО ЗА НЯКОЛКО ДНИ ОКРАДОХА И ФАЛИРАХА БЪЛГАРИЯ

194

Анонимен

преди 4 години

Оказа се, че вие сте ни най-големият ни дефицит. Непрекъснато теглите заеми, икономиката я няма, изгледи за скорошно оздравяване също няма. Не е ли време вече да се омитате заедно с прокуратурата, полицията, жандармерията и депутатите от сегашния състав на НС начело с Цвета К.? Доказахте , че сте ненужни и дори вредни!

193

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ и това управление ще отидат в историята ни като такива управлявали с най много дългове в историята на България да сега. Ще бъдат запомнение като Първенци по всичко, първи по бедност, първи по корупция, първи по дългове...дълъг списък.....

192

Анонимен

преди 4 години

Вчера -бюджетен излишък,днес...10 лрд.заем.ВлаТко е дете слаТко.

191

СММ

преди 4 години

до Dnes.bgМоля внимавайте със заглавията. Бюджетът е закон. Той и измененията в него се приемат от Народното събрание. Министерски съвет може само да внесе предложение за промяната му но не и да приеме промяна в бюджета. Зная че на някои им се иска да няма Народно събрание и да си правят каквото си искат просто ей така, ама все още го има. Погледнете министрите и си представете какво ни се пише ако и това "хилаво" Народно събрание го няма. И пак за гъби...

190

Киру-Шарнира

преди 4 години

ДОЛУ ГЕРБ.

189

Анонимен

преди 4 години

Само на мен ли ми е толкова противен този ???

188

psccc

преди 4 години

не е за затвор тоз другар а смъртното наказание трябва да се върне, не може да ми тресва 10 млд на мен, на децата ми, внуците ми, и аз да го хрантутя в затвора. Той ще излапа 10 млд с другарчетата а аз ще плащам и после да се изниже ненаказан. Няма да стане, око за око зъб за зъб.

187

Анонимен

преди 4 години

Как изфиряса за нула време "стабилността", ха-аха-ха...

186

Анонимен

преди 4 години

Някои хора още не могат да разберат разликата между смъртността от вирус тази от старост или произшествия. Обяснявам. Една катастрофа с автомобил не поражда четири нови след две седмици. Трябват пари сега. С корупцията ще се борим както до сега. Никак.

185

Анонимен

преди 4 години

А какви бонуси ще си раздадат НАП, НОИ и другите администрации? И те "работят" в тежки времена на криза, семейства хранят

184

wffff

преди 4 години

И трепане ви е малко герберски мърлячи. вие сте ненормални ако за 300 болни и 8 починали сте сложили карантини, маски, а 10-те млд заем просто не ми го побира акъла. Ми ако са 3000 болни и 80 починали тогава какви ще са мерките и заемите. А не са ли от катастрофи повече загиналите ама не виждам да сте забранили колите.Проблема не е във вас а в хората дето ви търпят и не виждат "по-добри" от вас, те са болните.

183

Анонимен

преди 4 години

10 млрд, заеми-голямо лапане ще пада, видя се, че "излишъка" е само на хартия и настана паника, която се опитват да прикрият с недъгави, малoумни решения оравокиращи общественото недоволство. Икономиката беше тръгнала на зле от преди 1/2-1 година т.е. никой да не очаква разцвет в следващата поне 1. И все пак има позитив, нема да влезем скоро в еврозоната, която върви към очакван разпад.

182

Четири тона суджук

преди 4 години

ВЪПРОС ЗА 50000 леваКак да отида да си купя маска от аптеката, без да имам маска, която да сложа по пътя за аптеката, в която няма маски?

181

10 млрд

преди 4 години

за 350 болни и 8 починали за 2 седмици. Та то това е статистиката за ранени и загинали във войната по пътищата за 1 седмица. Там що не взеха мерки да опазят живота на хората? Тази разсипия и изкуствено създадена криза ще я помним цвл бивот. А това правителство знае, че си отива заедно с вируса и сега с този заем се опитва да замаже и пооправи положението, защото разсипаха държавата и поминъка на хората.