33

Тошо

преди 4 години

Този човек е много.....................добър....винаги говори простичко и ясно, затова го уважавам и се вслушвам в думите му, направете го и вие, за да управлявате по-добре това което имате,...оставете карантината и т.н. дреболии, гледайте на него като натрупан опит и безценен капитал!

32

Анонимен

преди 4 години

24 часово пътуване до Лондон?Абе изпердашения - ти с камила ли пътува бе?

31

teo

преди 4 години

Гешев, явно за Каролев НЯМА ЗАКОНИ И ЗАТОВА НЕГОВАТА НАГЛОСТ Е МНОГО ГОЛЯМА!!! ЗА РАЗХОДКА В ПАРКА ИМА ГЛОБА 50000ЛВ., А ЗА РАЗХОДКА В РАЗЛОГ И ПИРИН НЯМА ГЛОБА!!!

30

щек

преди 4 години

Тоя си поддържа известността с цел да го поканят на някои следващи избори.

29

Стайко

преди 4 години

До Хмти гледай Владо теб да не запука , че хич не го познаваш май !

28

Шоп

преди 4 години

До Анонимен 21:лесна работа - ще спечели държавата. Щото как си мислиш ще се отнесе към него европейският съд в този момент и по такова обвинение?

27

Велес

преди 4 години

-Абе, не ни занимавайте с това ***, моля! При неговата наглост, да го глобяват и ... в затвора! И заради него ли да продължавам да съм затворник в собствения си дом... Баста!!!!!

26

A

преди 4 години

Моля, не ни занимавайте с господин Каролев. Каквото и да каже не си струва да бъде чуто.

25

Анонимен

преди 4 години

аз също се върнах от Германия със самолет на 13.03 в 02 часа,Германия нямаше карантина. аз нямах и проверка на БГ летището.нито съм била записана за карантина.НО СИ Я СПАЗВАХ ДОБРОВОЛНО не съм ходила по горите и да си наглеждам хотелите в този период.аз нямам хотели като Каролев.

24

Анонимен

преди 4 години

Минал през световно летище в разгара на епидемия. Прибрал се, разхождал, карал ски и карантината го хваща в Банско. Не иска да стои там и прави скандал защото знаят ли той кой е.

23

Анонимен

преди 4 години

Успели са да го превъзпитат само за 24 часа. Попаднал е на хора в ареста и станал човек. Браво. И съвети дава за спазване на карантини, закони. Това е Новият Човек с главно Ч

22

Киро от Свобода

преди 4 години

Ако има грам инициатива и честност у Гешев, този нагъл, арогантен и отвратителен човек Каролев трябва да лежи ефективно. Но се хващам на бас, че косъм няма да падне от противната му, крива глава!

21

Анонимен

преди 4 години

*** как само Каролкатажвърти карантино-мишльонките на магическата комбинация от три пръста със силно изразен среден, чск ме кефи!

20

Реалист

преди 4 години

Писна ми от този мало умник, да не използвам друга по точна дума. Типично мамино синче, при всеки повод излиза да реве по медиите. Накрая да се събере НС и да гласува един закон. По никакъв начин и по никакъв повод този по ми яр да не бъде спиран, задържа или арестуван.

19

Хан Крум

преди 4 години

Ако беше във Индия на този щяха да му нашарят мършавия за.д.ник със здрава бамбукова пръчка на публично място и в реално време.Амат от такива дето си мислят, че всичко им е позволено.

18

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 20Да Каролев е неприятен тип и постъпката му е морално укорима, но от правна гледна точка не могат нищо да му направят и, ако реши да съди държавата познай кой ще спечели.

17

Анонимен

преди 4 години

Хората с акъл и самосъзнание,които се връщат от чужбина,сами се поставят под карантина,защото знаят,че са потенциални заразители.Ама откъде тези 2 неща в този индивид - чака някой да го бил поставил под карантина.Да ти изпере някой смешното елече не искаш ли,сминдух?

16

ЕДИ КОЙСИ

преди 4 години

АБЕ КАРОЛЕВ НЕ НИ СТИГА ВИРУСА АМИ ТРЯБВА И С *** КАТО ТЕБЕ ДА НИ ЗАНИМАВАТ

15

Анонимен

преди 4 години

"Проблема е, че сега ако осъди държавата пак ние ще платим, а не държавните пудели."Никой не ви е виновен, че сте се съгласили да плащате държавен рекет.

14

Анонимен

преди 4 години

Този кълвач продължава да се прави на отворен