151

Корнелия Нинова:

преди 4 години

ДИГАТ МУ РЕЙТИНГА ЗА ДА ГО ВКАРАТ В ПАРЛАМЕНТА, ОНЯ *** ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ СЕ ИЗТЪРКА И КОСТЯ ЩЕ Е НОВАТА ПАТЕРИЦА НА ГЕРБ В НОВОТО ПРАВИТЕЛСТВО.

150

Аз

преди 4 години

Правилно!Само така за патерицата на Нинова!Бивш член на АТАКА, ВМРО и Движение 21!Без коментар!Типичен БГ хитрец!

149

Ванче Михайлов

преди 4 години

До анонименНе дорогой, ника изобщо не е грешен. Ванче може да се нарече убиец, но убиец на националните предатели! Ти можеше да си избереш ника на другаря Грудов, един друг убиец, на когото Партията ти любима беше кръстила град!

148

Тъпомер

преди 4 години

Мислех че сме в инзвъредно положение,а то било военно,внесал тревога!!!Той винкела приближава ще видите и копейки и рубли,зган герберска че и цвъркате още,не мога да намеря дори с ква дума да ви опиша.Те и децата вече знаят че всичко е окрадено,циркаджий.

147

Анонимен

преди 4 години

Те магазините пръщят от стока ,ама джобовете много олекнаха

146

Русофил

преди 4 години

Форума тези които пишат не обичат ИСТиНАТА ,явно трябва да се лъже че българите живеят добре с 300лв пенсия,заплата 620лв БГ Африкански стандарт.Този човек говори истината.Нудобен е и трябва да плаща 20 000 ненормално висока цена

145

Анонимен

преди 4 години

всеки има право на мнение.по голяма тревога създават дежурните говорители от екрана.явно вече има и министерство на истината.

144

1

преди 4 години

другари съдии,каква е тази правна дефиниция,цитирам "всява тревога"това право в "Сименово" ли се учи,защото в СУ,не се среща.

143

Анонимен

преди 4 години

До АнонименМного е симпатично момчето и е морално и честно,а и патриот Костадин!

142

Копейкин

преди 4 години

Путин ще ми плати глобата!

141

Анонимен

преди 4 години

Тоя "копейкин" не знам защо ама ми е много противен.Много явно продава България.

140

Ранд

преди 4 години

До КопейкиКостя е солта*к на дребни местни ''биснесмени'', не може да мръдне без тях. А Ачо Дрегера цоца от две *и*и, не само от Изток, но и от вселенската столица Брюксел, плюс далаверките около изборите, на които винаги е кандидат за нещо.

139

Цоцко

преди 4 години

До Ванче МихайловВанчеее,то е очевадно кой цоца.По шкембетата и гушите ще ги познаете.

138

Анонимен

преди 4 години

Препрочетох славното минало на бай и се хванах за главата.Бях позабравил.Какво да очакваш от таквоз същество.Промяна???-Ъпсурд!

137

Копейки

преди 4 години

Тоя и Джамби Дрегера вършееха заедно докато не се сдърпаха как да поделят рублите. Само че оня е по-хитър и остана в МВРО-то, а Костя си направи свой политически бизнес, пардон, проект. Много неприятни типове, треторазредни политически плямпала, необразовани, без ясен политически профил, дъвчат национализма, ако има все пак някой да им се върже на словоблудствата.

136

Ванче Михайлов

преди 4 години

До Руский ОккупантДругарю цоциалист, на тебе лично всевишния ли ти нашепва на ушенце кое е истина и кое - не, та се изказваш от позицията на последна инстанция?Състоянието на Държавния Резерв е държавна тайна! Дори в Матушката ти е така.Откъде ти и Костя Копейкин имате информация? Скажи дорогой!

135

Пантарей

преди 4 години

Костя Копейката, Перата и Динко са Титаните на днешно време. Президент, министър на МВР и на МВнР веднага! И немедленно връчване ключа от бараката на Мимето Захарова с попечител Борката Анзов; ще цъфнем за 2 петилетки!

134

Зозо

преди 4 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТКоя истина, червената руска ли? Ти ходи ли в резерва да видиш, че е празен? Като гледам магазините пръщят от стока, не е като при Жан.

133

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 4 години

Значи, за казване на истината - затвор и глоба! Е, чудно се наредихте! Поздравления !

132

Анонимен

преди 4 години

Най после на този анархист да му свият перките!*** на президентчето и техноимпексова!