5

Учител

преди 4 години

"Каква продължение на обучението? Нашите ученици са едни от най-мързеливите и нагли същества стъпвали на планетата"И в България живеем на различни планети. Твърдя за учениците във въпросното училище / моето училище/, че повече от 90% са умни, мотивирани, ученолюбиви и най-важното: добри хора.

4

Пернишки Университет

преди 4 години

Обикновено висше образование би трябвало да получат около 30% от постъпилите, в бг вузовете и куче да вържеш за няколко години и то ще се дипломира.

3

Спептик

преди 4 години

Каква продължение на обучението? Нашите ученици са едни от най-мързеливите и нагли същества стъпвали на планетата, първо трябва да се научат да бъдат хора, после ще се развиват. Епидемията е идеалнаат възможност да еднат и да научат нещо, но тъйк като се пропаднали мързеливци, нищо няма да направят.

2

думи нямам

преди 4 години

Като гледам студентите, ама те нищо общо нямат с едно време.Сега се ходи уж да се учи, ама да се харчат пари, да се работи, да се кисне по кръчмите и нищо общо с четене и трупане на знания.Имам чувството, че едва 0,2% от студентите нещо правят, учат, останало е шкарт.Езици? Те на български не могат да пишат и говорят, езици ще ходят да специализират.Що за наивност ..!

1

Анонимен

преди 4 години

За какво да стават студенти, като не могат да отидат на бригада в Америка.