76

Нищо ново

преди 4 години

До Тартьо Бодев Бакшев: Те г'лупаците като теб се смеят най-вече на себе си.А до ФАКТ: Ти, като си примерно 40 годишен, извади и подари 40 хилядавки. Като искаш от другите, започни със себе си.А по темата: Когато се инвестира, трябва да се дават пари за това, от което има найголяма възвращаемост. Лесно е да се издухат 30 000 лева за маски и дезинфектанти и за никого няма да стигнат. Но ако се инвестира в създаването на лекарство, това може наистина да помогне.Но Бойко е далеч от това.

75

Тартьо Бодев Бакшев

преди 4 години

БСП от Партия се превръща в Пародия. Народа почнá да им се смее. Това е любимия жанр на българина.

74

ani

преди 4 години

Защо всички партии не се откажат от субсидиите си, да ги дарят, нали положението е извънердно?!

73

teo

преди 4 години

До Зозо НЕЕЕ, ЗА ДА СИ ПОДДЪРЖАТ КОМУНИСТИЧЕСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ !!! КОМУНИСТЪТ ПАРИ НЕ ВРЪЩА, А САМО КРАДЕ И ПЛАЧЕ, ЧЕ ДЪРЖАВАТА НЕ ИМ ДАВА ОЩЕЕ, КАКТО СА СВИКНАЛИ ПРИ БАЙ ТОШО!!! ДО КОГА ЩЕ ГИ ТЪРПИМ???

72

Факт

преди 4 години

По-срамно съобщение не може да има ! Сто-годишната партия извади само 30000 лв за да помогне на народа си ! А откраднаха 30 милиарда !!!! Има един дето гледа отгоре ! И има един , дето гледа тук-Борисов . Борисов не само гледа, грижи се за народа си и покрай това така го е напъхал на БСП , че те само пъшкат и хленчат , защото догодина няма да са в парламента ! Стана ясно, че са ненужни и вредни ! Също като прецедента !

71

дупетат

преди 4 години

Айдуците извадиха 30000 лева,ще даряват частица от откраднатото.

70

ognyanz

преди 4 години

До упс: Няма вечни управляващи и вечна опозиция. Иска им се на гербаджиите да са вечно на власт, но няма как да стане. Времето им изтича.Не че има връзка с темата.

69

Нищо ново

преди 4 години

До Гацо Бацо: Какви ***, Гацо Бацо? *** е бил бат'ти Бойко, бивш полицай и охранител и бивш член на БКП.А за парите: Според теб чии са тези пари? Партиите получават пари от три източника: от членски внос, от дарения и от държавна субсидия. И да не забравяй, че всички тези приходи се отчитат пред Сметната палата. Та, откъде са дошли тези дарени 30 000?

68

упс

преди 4 години

e, нямаше начин да не се разпишат, поне от кумова срама. Иначе после щяха да бъдат разпънати и одрани. Ама каквото и да правят, е все тая, парламент през крив макарон. Столетницата почина. R.I.P.

67

Гацо Бацо

преди 4 години

Чии са тия пари ,дето са ги дарили -от партийната каса?:):):) *** дето се бъзикат ,че ББ хвърля от джипа техните пари .А тези чии са ?Няма по-големи лицемери от *** .

66

Анонимен

преди 4 години

ХА ХА ХА

65

ognyanz

преди 4 години

До Зозо: За теб специално ли трябва да отговарят? Чети по-долу преди да пишеш.И да не са я върнали, не са им я опростили. Догодина Горанов ще си удържи парите предизборно.

64

Зозо

преди 4 години

А субсидията върнаха ли?

63

Анонимен

преди 4 години

Защо ли си мисля, че ГЕРБ на минута крадат повече от тези 30 хиляди лева?

62

До 61 Жоро

преди 4 години

А ти защо не подариш на БАН една-две глоби, да се скъсаме от смях?

61

Нищо ново

преди 4 години

До "крадла": Милиони от Техноимпекс? Хайде стига г'лупости. Корнелия Нинова е купила акции от приватизираният Техноимпекс и ги е продала през фондовата борса. А в процедурата по приватизацията са участвали двама зам. министри от кабинета на Иван Костов.Това е дъвкано до безкрайност. Аи няма връзка с темата.

60

Жоро

преди 4 години

Тия ще ме скъсат от смях, че това са само 6 глоби по 5,000 лева.

59

ГЕРБ = Мафия

преди 4 години

Щом БСП дарява 30000 лева, то ГЕРБ трябва да дарят 30 милиарда лева и пак ще е малко.

58

бех

преди 4 години

До Нищо ново С тези 30 000 хил.лв учените от БАН ще могат да си купят по един чифт ръкавици и по една маска!?!

57

крадла

преди 4 години

А къде са парите от Техноимпекс? Ако върне всичко откраднато, ще помогне на много хора. Но няма да ги върне, тя е нагла. Открадна парите от Техноимпекс и парите от субсидията на БСП-25 милиона.