18

До болната

преди 4 години

Как може да ви е толкова зле и да не си измерите температурата дори? Странни хора... и си стойте у дома още 14 дни, пазете себе си, близките и прятелите си!

17

Миле

преди 4 години

Това е един прекрасен социален експеримент със елементи на финансова облага за определен кръг от хора. И за съжаление доста жертви.

16

Доктор

преди 4 години

До: Една под карантинаИзлекувала си се, добре, ...но за да си сигурна ще трябва да ти измеря температурата с кожения термометър, за да си спокойна. Нали знаеш, като на бебетата в дупето, а на 42г въобще не си за изхвърляне. Споко, ша опрайм нещата!

15

НЕКОЙ

преди 4 години

Това е най-обикновен, *** грип. Дори не те смъква като свинският грип. Просто *** в световен мащаб решиха да тестват издържливостта на обществото. Колкото по-бързо премахнат наложената карантина, толкова по-бързо всичко ще приключи.

14

2

преди 4 години

До 11Госпожо,Разбирам Положението Аз съм с две деца едното е на 1ги4м другото на 10 Побъркаха се вкъщи но стоим и ще стоим докато кажатНито искам да сме болни , вито искам да станем приносители.Като знаете че сте болна стойте у вас и спазете 28 двевната допълнителна карантинаВие още не сте излекуванаКато се чувствате добре стойте още 28 дни Не заразявайте други хораГледайте тв говорете по телефона Почивайте Изтърпете !

13

Тестове във Варна

преди 4 години

От днес всички лаборатории във Варна предлагат бързи кръвни тестове с резултат до няколко часа-на цени от 28 до 35 лв.

12

Една под карантина

преди 4 години

,разстройство по няколко пъти на ден, носът тече като река, болки в гърлото. Т.е. един грип все едно.Това беше първите няколко 4-6 дни. Сега съм по-добре, разстройството се редуцира до 1 път на ден, още имам отпадналост, хремата и болките в гърлото намаляха. Не съм мерила температура, на Летището ми я мериха и нямах.

11

Една под карантина

преди 4 години

Имам големи съмнения,че изкарах вируса и още продължава-работих в рискова среда в чужбина.Карантината ми изтича утре, но ме е страх да се тествам, защото няма да издържа психически и физически още 28 дни изолация.Трудно е за хора в апартаменти, живеещи сами. Предпочитам да си ходя с маската и ръкавиците още известно време, да спазвам дистанция.Иначе не е страшно, на 42 г. съм жена, без хронични болести.В началото спях по 15-16 часа, има втрисане, болки в мускулите, разстройство по няколко пъти..

10

Анонимен

преди 4 години

Елемаг моа ли датигонахам ВГЗ?!

9

Доктор Иванов

преди 4 години

Как така може да са носители на вируса след като имат двукратни отрицателни вирусологични изследвания? Четете ли изобщо какво пише в статията?

8

бай х

преди 4 години

До Анонимен 2 Оставят се за 28 домашна изолация защото според тестовете той е излекуван , но той е заразен / може да заразява / още 20 дни .... това са характеристиките на новата болест

7

2

преди 4 години

До 4Мерси за отговора

6

Анонимен

преди 4 години

Браво на Бойко Борисов, започна да лекува и коронавирус.Да го предложат за Нобелова награда.

5

Елемаг

преди 4 години

E да де,*** Годжи още си ги брой и тях,за да шашка населението....Докат свърши това няма да кажат,че вместо 354 ми ще си ги броят докат свърши тая галимация.Странна статистика...

4

Анонимен

преди 4 години

До АнонименЗащото може да е още носител на вируса, въпреки че се е излекувал.Той си е създал антитела, но може да предаде вируса на някой, който няма антитела

3

Анонимен

преди 4 години

До 1Че може се возят в метрото, но в парка и за риба НЕ!

2

Анонимен

преди 4 години

Защо се поставят в изолация още 28 дниНякой знае ли

1

Доктор Иванов

преди 4 години

Уж са излекувани, а се поставят под изолация за цял месец. Това какво ви говори?