11

ЛЕКАР в Испания

преди 4 години

Престанете да мрънкате и да се правите на по големи светци от Папата!!Че разбирате от футбол,това е ясно.Ама пък чак такива разбирачи на епидемиология,ай по полека!Испанците са същите непокисти и непокорници и затуй я докараха до тази ситуация начело с безхаберника Педро Орешарски!Да ,този *** се намъкна във властта като Орешарски,а сега му сърбат попарата всички,включително и аз! Така,че зачитане на мнението на по знаещите от вас и се вижда,че сте по добре от останалите в Европа!

10

Анонимен

преди 4 години

Ще оцелее. Да.Ама кой?

9

Анонимен

преди 4 години

Ще оцелее.

8

Анонимен

преди 4 години

Айдеее, отиде им щаба...

7

Глоба

преди 4 години

Не е спазил мерките. Трябва глоба за всеки болен по 5000 евро!

6

егаси щаба

преди 4 години

Себе си не може да опази...

5

Грух

преди 4 години

Все чакам някой от тия известните да се гътне пък те не щат. То не бяха Том Ханкс, Борис Джонсън, принц Чарлз, е го и тоя, само ни ги пускат за да е по- драматично. Утре и генерал-пожарникарят ще се тръшне "геройски" за около 5 дена и после ще го гледаме цяла вечност каква неравностойна борба е водил, каква смелост е показал и т.н. Относно смелостта, някои хора помним как се скри при протестите 2013г. С тази смелост ако вируса беше толкова страшен генерала да е изчезнал на някой частен остров.

4

Анонимен

преди 4 години

Испанците и италианците гонят милон заразени, всеки който дойдеше оттам си беше заразен, и който направи тест е положителен. То и затова толкова много жертви. Напълзя ги виусът преди да се усетят. Щом е толкова заразен , а още от декември е в Китай засечен, значи най-късно от януари броди в Европа. Просто не се правиха тестове до преди края на февруари и тази зима "грипът" беше много гаден. Аз го карах 10 дни с кашлица, каквато никога до сега не съм имал.

3

Анонимен

преди 4 години

В началото на кризата подкрепях открито ген. Майтапчийски, но ми се струва, че доста си избяга от ролята, много му се вдигна рейтингът и се взе на сериозно. Интересно ми е, АКО въпросният ген.-майор проф.д-р и последният да затвори вратата Майтапчийски, даде положителна проба, кой ще ни води статистиката на брифингите и ще заплашва хората? Неадекватни са мерките, неадекватни са вие - вземете пример от Тайван и Сингапур, да видите хората как са си решили проблемите. Без репресии над народа!

2

..

преди 4 години

Пък нашия "Годжи" има по-сериозно заболяване от корона вируса, но това е обществена тайна.

1

Анонимен

преди 4 години

Социализъм не капитализъм е мотото на ЕС, отново ни набутаха в соц съюз.