64

wolf

преди 4 години

evrodeputat 10900? plus BMW plus plus plus

63

АfD Германия

преди 4 години

Италианците имат на човек активи (жилищно имущество плюс спестявания ) близо 200 000 евро на човек. Испанците дори 240 000 евро. Германците само 52 000, дори и Гърците са пред тях. Голямата част от германците живее ПОД НАЕМ, докато 90% от Италианците имат собствени жилища. Колко може да е притъпен германския мозък за "солидарност", за да се съгласи на такова самоубийство ?

62

АfD Германия

преди 4 години

Този иска Германия да поеме 2300 милиарда евро дълг на Италия. Ако Меркел отстъпи и това се случи, не само "моторът" на Европа ще отиде в историята, германският Михел ще плаща до края на века, но на изборите догодина ПАТРИОТИТЕ ще имат мнозинство. Надявам се, че Меркел добре осъзнава това.

61

Хихи

преди 4 години

Не завиждайте на европейците затова, че са богати. И ние си имаме тука един лежач- милионер. Президентина Гумен Гадев. За пет години синекурна длъжност - милионер! Честито!

60

Анонимен

преди 4 години

Как галят ухото думите на този хубавец. Ще пресъхнат паничките на десетки хиляди брюкселски бюрократи. От това формирование няма никаква полза. Полза има само който е евродепутат или Брюкселски чиновник. Тия хора само за 2-3 години стават милионери без да вършат нещо. За тях светът става приказен, а ние си живеем по старому. Дано кризата си свърши работата. Господ гледа и дано да им затвори кранчето.

59

д-р Петров

преди 4 години

Таван на заплати и без хонорари за абсолютно всички. Три хиляди евро най висока заплата 600 евро най ниска...Ако видите какво получават "Европейските" депутати свят ще ви се завие...

58

SS

преди 4 години

ЕС да се разпадне колкото може по скоро.Не ви искам джендърските ценности!То май СССР е просъществувал по дълго!Но ми е чудно какво ще бръщолевят нашите червени политици,пребоядисали се в демократи и евроатлантици.

57

Кармен Младенова

преди 4 години

"Европейския проект" е под заплаха от изчезване! А дано и Амин....По принцип не съм против обединена Европа,но не и в сегашния и вид и правила!?

56

Анонимен

преди 4 години

До ЗозоА дано, ама надали.Най-умноот което могат да наравят е да вземат там (немалкото) което им предлагат и да си мълчат, че станаха за смях в тая измислена държава. То не бяха кризи с ***, корумпирани политици и футболни първенства, икономически провали, Берлускони .....

55

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 63"само така Европа може да стане водеща"... във всички негативни статистики.Ае, НЕ. Мерси!

54

Зозо

преди 4 години

Тоя да си признае, че без Германия ще измрат гладни, не от вируса.

53

1234

преди 4 години

Сега се видя колко струва ес, а този просто се притеснява за работата си

52

Анонимен

преди 4 години

Русия трябва да бъде приета в ЕС, само така Европа може да стане водеща а гербавите троши да измрът от глад : D

51

Анонимен

преди 4 години

Наш умник Стамат правен е отзад. Затова е толкоз умен, мозък има, ама гумен.

50

Стамат

преди 4 години

Как си представя някой Европа без общия пазар? С граници? С митници? С безкрайни опашки от тирове? Е, тогава ще видим, какво значи хаос. Обединена Европа е прекрасен проект. И като всяко нещо на този свят, постоянно трябва да се усъвършенства.

49

Хихи

преди 4 години

Италиано-макароне се пишат големи хитреци. Искат покрай епидемията да си оправят и финансовото дередже, което на сериозен минус. Затова има съмнения, че надуват бройката на жертвите. Европа да не им се връзва на шмекериите...

48

Анонимен

преди 4 години

Долу шайката на Мутрата!

47

Анонимен

преди 4 години

Заглавието звучи логично. Съюз на неравностойните винаги завършва така.

46

Какво беше ЕС?

преди 4 години

На кратко, Европейски съюз : солидарност, но само за нелегални мигранти и/ или мюсюлмани.

45

Оппа

преди 4 години

Този проект вече може да се каже ,че умря ,след като ВСИЧКИ усетихме как всеки използваше думата 'солидарност', а реално нищо такова няма ! Тестът в европейския "съюз", дойде във вид на така наречения ковид 19 ... едничък вирус показа че това реално бе само на думи ,и нищо повече. Една страна към друга се вижда ,че няма чодктепа и не е солидарна ,към съседната -събрата си! *** лицемерие...Всеки си вдигна гтаниците и се затвори,и си каза (всеки сам за себе си ) това показа края на ЕС.