33

МАЙМУНСКИ ГРИП

преди 4 години

Утре Министърът ще глобява ако не ходите нс публични места с термометър, забучен в ***.Толкова ли е трудно? А ако ви дойде някой заразен насреща без термометър, как ще разберете, че е болен?На маймуни ни направиха тия!

32

Анонимен

преди 4 години

Даже турците не са ни налагали да носим фереджета.

31

славянин

преди 4 години

Точно в края на зимата и началото на пролетта не само имунната система на човека а и целият му организъм са в най-ниската си кондиция и не само това, но и всички останали същества на Земята и самата Земя са в най-ниската си енергетична точка и с идването на пролетта започва прилива на слънчевите и космически енергии, които трябва да бъдат поети, а нас ни поставят под домашен арест без чист въздух, слънчева светлина и топлина и слънчева и космическа прана! Това правят с нас *** на власт!

30

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен22 ЧАК ПЪК ,,ВЛАДИЧЕСТВО ,,? И ЗАЩО ЛИ СМЕ БИЛИ Г.ЯУРИ /безправни немюсулмани /?Ама ония *** от Запад са виновни ,пътеписците ,дипломати ,посланници ,дето са писали за синджири с роби и робски пазари на българи .

29

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен ОТНАСЯТ СЕ С НАС ,КАТО С *** !

28

Анонимен

преди 4 години

Господи, такова чудо никога не е било - да се вържат като *** здрави прави хора и да се ограничат всички техни сободи. Без основателна причина. Да, защото за един месец и обикновен грип убива по десетина души в държавата ни. И от него се разболяват не 350, ами много повече хора.

27

Анонимен

преди 4 години

До vargняма да липсваш на никого, момиче.

26

Анонимен

преди 4 години

Цирк Балкански. Половинчати мерки в половинчата държава. Днес една група тъмнокожи работници например се майтапеше по между си със израза "спазвай дистанция".

25

varg

преди 4 години

Оня ден бях целия ден по платото и скоро пак отивам,защото имам важна работа,която е от съдбовно значение за историята на родината ми България.

24

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 23Не живея в махалата

23

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 21Абе у маалата не се ли разнасят бързо новините?

22

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 18Ние сме свободен народ.Даже по османското владичество сме пътували свободно из империята а сега не можем.

21

Анонимен

преди 4 години

Поне сложете табели. Хората които не следят новини от къде да знаят че се глобява.

20

Анонимен

преди 4 години

2075 г. Малко дете пита дядо си:- Разкажи ми за съпротивата.- О бяха смутни времена... генерала бе забранил всяко излизане навън, но все пак съществуваше и съпротива и аз бях част от нея.... Излизах до магазина без маска (то и нямаше, а малкото останали вървяха на цената на мезонет в центъра на Париж) и ходех 2 пъти седмично до парка. А лидерите на съпротивата даже не се мажеха с гелчета за ръце. Тогава се запознах с баба ти - бяхме задържани за 72 часа защото ходихме до магазина през парка.

19

Анонимен

преди 4 години

Пожелавам ви следващият път, когато сте в парка, на планина, за риба, при вас да дойде някой бацилоносител, избягал от карантина, решил също като вас да се прави на смелчага. И го черпете една ракийка докато ви киха насреща.

18

Анонимен

преди 4 години

Толкова ли е трудно да спазвате указанията? 95% от хората си седят по къщите, за да не вредят на другите, само шепа "смелчаци" се юркат по баирите за да доказват колко са велики и че тях вирус не ги лови. Не сте Смели, Безотговорни сте. На всеки му се излиза в планината, за риба, в парка.. Ама малко ще се кротнем. Ако имате 5к, ако нямате живи майки и бащи, тичайте на воля. Ама ако заради крeтeни като вас си замине някой роднина - гонене до дупка и въже!

17

Анонимен

преди 4 години

Няма нужда да им нареждат. Те гледат и копират всичко, което видят от Големия брат.

16

Анонимен

преди 4 години

Зад целия този цирк стоят глобалистите според мен! Нашите политици просто изпълняват всичко, което им наредят.

15

Анонимен

преди 4 години

В тази обезлюдена провинция няма кого да глобяват. Това да не е София натъпкана *** до *** в метрото и трамвая.

14

Равносметка

преди 4 години

Разходките на чист въздух са хубави,но за съжаление няма място за всички хора в парковете и по алеите, така че да са на 2м. един от друг. Затова е тази забрана. Всеки иска да се разходи, но не е чесно едните си стоят в къщи и да спазват,а други да се разхождат. Като няма място за всички, няма да има за никой.