13

popa ot razgrad

преди 4 години

раздали 8.000 маски...а нуждата е 50.000 маски на седмица..някои ще кажат, че 8.000 е по-добре отколкото 0....

12

Аман бе

преди 4 години

Какво са 8000 на 100 000 варненски пенсионера, ама важното е пиар да правим на някой си.Да не говорим, че са за еднократна употреба.

11

Анонимен

преди 4 години

Да сме си ушиели маски, че те са безполезни така, това не е медицинска маска а *** !!!

10

От гроб

преди 4 години

За пенсионерите във Варна, най-големия крематориум на балканите.

9

Анонимен

преди 4 години

Маските само печат. И никого не спасяват.Борисов с най-модерна маска не може да говори.Ако пък трябва да се работи на открито или човек да се придвижва - пак.Заразите в България са вкъщи, в болница, в превозно средство за дълго време. в заведение.Чудят се как да избият дадените пари.

8

Анонимен

преди 4 години

Маските не пазят вас. Те пазят другите от вас. Китайците го разбраха това. *** малко трудно зацепва трябва да се обяснява.

7

Анонимен

преди 4 години

Адмирации за доброволците. Но тези маски не е ли по-добре да ги носят заразните хремави хлапета като ходят при баба и дядо

6

Варненци се сетили

преди 4 години

и раздават маски на пенсионерите, а на други места хората как да излизат като нямат маски, как да си купят храна? Всичката им работа е такава, ограничават хората с глоби, а не се грижат за тях.

5

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен9Уший си една, може да я ушиеш и на ръка от стар чаршаф или калъфка за възглавница или каквото имаш. Не си търси оправдание.

4

Анонимен

преди 4 години

ВЪПРОС ЗА 50000 леваКак да отида да си купя маска от аптеката, без да имам маска, която да сложа по пътя за аптеката, в която няма маски?

3

Сик

преди 4 години

Във Варна само 8 хил пенсионера ли има? Маските за еднократна употреба ли са? При каква стерилност се раздават маските на хората? Фабрично опаковани ли са или разни доброволци пипат къде ли не и после бъркат в кутия с 100 бр маски, за да дафат на някой неподозиращ старец маска с готова зараза по повърхността й.

2

SS

преди 4 години

Да питам?Тия маски сертифицирани ли са?Щото ако не са.....

1

КМЕТЪТ

преди 4 години

на Варна е с повече акъл и от Бойко, и от всичките му министри-калинки.Те са завършени айдуци дето нямат 5 грама сиво вещество в гънките ...