12

Скептик

преди 4 години

Ами сега да сложат един монополист например Домусчиев и да направят тестовете по 500 лева за да знаят само те колко и какви за заразени, излекувани и др...Стадото ще търпи.

11

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 13Всъщност, до момента никой не им беше забранил.Печелеха от човешката некомпетентност.

10

Анонимен

преди 4 години

Кой разреши на Рамус да прави тестове за 35 лв. с необучен мед. персонал в манипулационна 2 на 3м.

9

Анонимен

преди 4 години

До ПижоБорисов поръча 1 милион от тези тестове, за да проведе последваща проверка за имунното състояние на нацията и да прецени дали да прекрати карантината. Когато само малка част от контактните лице могат да се разболеят, то постепенно епидемията затихва поради липса на среда за развитие на вируса. В никакъв случай с тези тестове не може да се дава индивидуално заключение дали човек е болен или не.

8

Лабораториите мамят!

преди 4 години

Има измама в цялата схема. "Бързите" тестове са предназначени за откриване на имунопротеини Ig/M и Ig/G. И преди тях лабораториите си правеха такова изследване но беше малко по-бавно. Тези тестове изобщо нямат отношение към SARS-CoV2, а показват, че си боледувал от нещо и си създал някакъв имунитет. С прости думи - лъжат хората, когато им казват болен/здрав си. ИАЛ трябва да види кой с какво работи и ясно да заяви за крупномащабната измама. Донякъде (80%) може да се разчита на RT-PCR.

7

БАЙ Х*О*Й*

преди 4 години

Къщи за тъщи, къщи за манекенки, ...!!!

6

БАЙ Х*О*Й*

преди 4 години

"Ало , Гешеф..!" , ,"Ало , Банов ... !" , "Ало , Ваньо ...! "...

5

Анонимен

преди 4 години

Безсмислена проверка.

4

Пижо

преди 4 години

Гешев се обезпокоил, че фирми НЕБЛИЗКИ до управляващата олигархия се усетиха и започнаха да печелят. Зер, това е единствено от прерогативите на ГЕРБ и свързаните с тях фирми! Обаче, за зла участ на Гешев, се оказа, че не е незаконно. И сега не е ясно ко пита МЗ... щото неговият началник Борисов поръча 1 млн. от тези тестове.

3

МАЙМУНСКИ ГРИП

преди 4 години

Дори в Националната референтна лаборатория работят с несертифицирани тестове.Сертифицирани тестове НЯМА !Процесът по сертифициране отнема години, а вирусът е открит през ноември, 2019.

2

МАЙМУНСКИ ГРИП

преди 4 години

По същия начин Прокуратурата да подхване и т.нар. "бавни" тестове с PCR! Нито един от PCR тестовете, с които сега работят няма сертификат за клинична работа. Навсякъде доставчиците карат лабораториите да подписват декларации, че тестът няма да се използва за клинични тестове на хора, защото е само за изследователски цели. На самите тестове пише "RESEARC ONLY".

1

Гешев-закон и ред.

преди 4 години

Шанс за бащицата отново да влезе в светлината на прожекторите!