46

Ива

преди 4 години

(Поради това ксенофобски настроените и крайнодесни Шведски демократи биват осмивани заради мантрата си, че Швеция е препълнена!)- препълнена е - нито има подслон за всички, нито пари за всички.държавата е на червено от 2 години - взима кредити за да плаща социални помощи.- миналата година орязаха парите за отопление и старчески домове..за старците ще има одеяла. няма пари - някои от градовете са практически фалирали и не могат сами да се издържат. вкараха араби и шведите ги напуснаха.

45

Анонимен

преди 4 години

Шведските демократи не е крайно дясна партия, и в момента води във всички polls независимо че тяхните fake медии ги цензурират

44

Анонимен

преди 4 години

Ще ги застигне и тях - дано да не съм прав То става с затоплянето на времето по тези ширини. Тогава да ги видим колко са спокойни.

43

Омонимен

преди 4 години

От това, което коментираш за себе си, може да се стигне до две заключения: или си гей или си някой префърцунен граф, виконт, принц и прочие...Това последното за помощта е отчасти вярно...Уверил съм се, че, уж, приятелите не помагат в живота ми с нищо, за разлика от съседите, на които наистина мога да разчитам.

42

странно

преди 4 години

Като го чета това и оставам с впечатлението, че съм швед.Винаги съм се чувствал притиснат от екстровертните си сънародници, които ти се бутат под носа и ти говорят на 5 сантима от ухото, любопитстват, фамилиарничат и прочее.Полупразните спокойни булеварди и широките пространства пък са нещо страхотно. Не като у нас - и в малктие градчета (по 50-100к жители) всички са се набутали в 2-3 улици като в кошери.А ако се наложи някой да ти помогне - все едно никого не познаваш - сам си на света.

41

Анонимен

преди 4 години

До Иван 42Няма страшно, Мюмюн и Кюмюн настъпват бавно към Швеция, до 10 години няма да има и помен от празните булеварди.........Но Швеция е далеко за разлика от България! :)))))))))))) А ромите короната хич ги не тръшка така че пророчеството ти нещо куца!:))))))))

40

д

преди 4 години

Дано не съм прав, но скоро ще се наложи да вземат мерки и колкото по-скоро толкова по-добре. Днес вече съобщават за 36 жертви, а вчера бяха двойно по-малко.

39

до хемус

преди 4 години

Качество и стандарт са много различни неща. Гледай, докато го разбереш, да не си самотен старчок! И внимателно, да живееш сред хора, не значи, че не си самотен.

38

Иван

преди 4 години

Няма страшно, Мюмюн и Кюмюн настъпват бавно към Швеция, до 10 години няма да има и помен от празните булеварди.

37

Анонимен

преди 4 години

Браво на шведите. Не са офци !

36

Хемус

преди 4 години

Като стигнете шведите по стандарт на живот,заповядайте да ги коментирате!Понеже сте големи родолюбци все с влажен поглед как живеят другите!От 1944 година е така!

35

ASAasa

преди 4 години

До Анонимен 28Ганчо ти там ли си бил в техните болници, и за това ли си специалист

34

До 31№

преди 4 години

Може би си прав,знаее ли човек какъв е ,щото ти пък си за мен "гол шаран" и всичко Фярваш...не разбрах къде сгреших...а да вместо 110 писах 11 -пропуснах една нуда,но всичко друго е истина .Включи разума ,а не простаЖките си емоции и ще видиш-е ако имаш сили де,разбира се)

33

Ром"с

преди 4 години

до ninaДаа,пропагандата е страшно нещо -девиза на Гьобелс ,ще видим когато след месец-друг всичките ще изпонаскачат от "домашните си арести" с вик нечовешки-Искам да м...да работя...парите се свършват...фирми се затварят ...какво ще стане с България,която от 11 март до 21 март е загубила 3 милирада лева(Горанов),а тук още 10 дена(още 12 милиарда),а до 12 април още 15 милирада и няма да се учудя.ако сме в карантина до 1 май както САЩА ТОВА ОЩЕ 20милиарда загуба..Организама сам се бори с вируса.

32

До анонимен 35

преди 4 години

Ок, ***, ако шведите са болно общество, то българите какви са?За твоя информация, в това общество (Шведското) хората печелят много добре и почти всички се пенсионират милионери и обикалят цял свят по круизи, а ти ще работиш до 65 (може и 70 да ги направят) докато се пенсионираш с 250 лв пенсия. Ама налЕ ще ти стига за капачки за буркани колкото щеш. Че какво му трябва на *** освен да има да си вари зимнина и ракия и псува пусия запад, че са джендърЕ. ...

31

Анонимен

преди 4 години

Това е болно общество и изобщо не е общество. Трябва да се пазим от тези да не станем като тях. Мнозинството били сами и без деца... Боже опази ако това е върха на цивилизацията в момента...

30

До 25

преди 4 години

Много комплекси избиваш върху гърба на ***. Сигурно в чужбина се навеждаш главата като мишок, ама тука се правиш на все знайко. Ако си в България, ти при твойте братя роми в Столипиново ли живееш? Или при баг *** Сомов?В твоята умряла Швеция, новородените от смесени двоики са 50% от ражданията. Твоята Швеция ще се превърна в Швецистан съшо. Та ти недей знай толкова, знай-знай, ама не толкова.На запад нищо няма, само пари.

29

пияница мистик

преди 4 години

А нашяи барба *** избяга в дън гори Тилилейски и се затвори в дървена колиба с провизии за 1 година, сакъм не се загуби безцения му животец. Аз сега имам среща с моето момиче и никакви забрани и глоби не могат да ме спрат. Отивам да си я видя и нацелувам и да си обикаляме щастливи по улиците...Като няма заведения и паркове, така ще е...

28

nina

преди 4 години

#29Тази статистика за заболелите е тези,които са регистрирани.Колко не са-друг въпрос.Тук вече тест се прави само ако влезеш в болница.При нас поне се спазва карантината.В Швеция все още баровете и ресторантите са пълни и децата ходят на училище. Но при това неглижиране на собствения си медицински персонал ме съмнява цифрите в Швеция да не скочат нагоре.Лошото е,че няма да има кой да ги лекува.

27

Анонимен

преди 4 години

До Ром,с ,,,човече ти си кибер п.ост.. не си струва и да ти опонира човек