22

Гошо

преди 4 години

До бгДа речем, че сметката е на името на Гошо. И? Гошо може и да не знае за тази измама.

21

бг

преди 4 години

Сметката на кое име е бе?

20

Гост

преди 4 години

Да проверят сметката,видео камери и каквото може да се направи.Хванат ли го яко глоба и поне един месец обществено полезен труд в морга.

19

Lilith

преди 4 години

До Джедай МастърАко платите в банка.Ако платите онлайн? Можете ли да познаете дали сметката е на разпоредитл на бюджетни средства?

18

гост

преди 4 години

И какво като му видят сметката?Насила никого не е накарал да му превежда пари.Може да сте му привели пари от благотворителност

17

гост

преди 4 години

ХАхаха.Ами който не познава правилника,нека да плаща!Простите хора плащат,хвърлят пари през прозореца...За това нямат пари.,,Неправилно паркиране до завой"Личи си,че някой неграмотен *** го е писал.На завой,на еди колко си метра....

16

Анонимен

преди 4 години

ами хванете бандита де- има банкова сметка и още не са го хванали... каква още информация чакат

15

Уведомлението е със

преди 4 години

син печат(оригинален)на общината.Кои хора са имали достъп до такъвпечат?Банковата сметка е открита и се води ня някого.При добро желаниеот следствените служби бързо ще се стигне до физическо(и) лице(а).Отделен въпрос е,като бъде открито това лице,как ще бъде съдено,покакви закони,съобразено ли ще е съдопроизводството с извънреднотоположение?

14

Джедай Мастър

преди 4 години

И като платя по сметка, която се води на Айше, а напиша платете на Софийска община, банката няма ли да върне парите?

13

Ангел

преди 4 години

Ама как 150 лв . Тоя освен ,че е неграмотен е и много алчен. АКо беше написал 20 до 50 лв щеше тихомълком , без да се разчува да събере доста повече пари. Но и доста повече хора ще трябва да "глоби" .Явно е и мързелив.Не му се обикаля ! Много отрицателни качества му се насъбраха . Пари в тоя живот няма да направи. Винаги ще е беден защото е про.ст!!

12

Анонимен

преди 4 години

Ами вижте на кого е сметката бе мушмороциВ ДСК еНе е на бахамите

11

Анонимен

преди 4 години

А пък в Англия са плъзнали мошеници - фалшиви полицаи правят блокади с фалшиви КПП-та и глобяват шофьорите за неоснователно пътуване.Глобата там обаче е 60 лири, а не като тук 5000 лева.

10

Анонимен

преди 4 години

Е вие пък искате направо сам да си сложи белезници. Нали не си мислите че сметката е на кметицата. Много ясно че ще е на някои,който и хабер си няма за тази банкова. В противен случаи се обезсмисля измамата.

9

Анонимен

преди 4 години

Уведомявам или уведомлявам?

8

Край

преди 4 години

Няма да глобявате бе - хората са си свикнали да си паркират както си искат. Кво им деме за пенсии, инвалиди, майки с колички и пр. излишници - човека си е купил кола иска да си тури на тротоара/в градинката/ или на площадката.

7

Граматиков

преди 4 години

Като прочета "...е направено снимков материал..." и ми иде да повърна. Тая банкова сметка е на някой - мисля, че е редно да бъде намерен и наказан.

6

Пелтека

преди 4 години

Жена ми си паркира бмвето на изхода от гаражите и никой не смее да каже гък.

5

Анонимен

преди 4 години

Подставено лице открива сметка в ДСК. Сметките на общинските предприятия са в Общинска банка.

4

Анонимен

преди 4 години

СМЕТКАТА СИГУРНО Е НА НЯКОИ КЛОШАРТо пък Люлянчани като тръгнат да превеждат пари

3

Анонимен

преди 4 години

Депутатите не са на работа и търсят начин за прехрана,зер една заплата не им стига а рушветите спряха. Е тоя вирус ако не убие корупцията,не е никакъв вирус.