11

Анонимен

преди 4 години

министър Гьоло Пернишки

10

Анонимен

преди 4 години

Как е италианският *** в Девня,добре гори пластмасата от болниците нали,и ние добре ще изгорим!

9

Щерю

преди 4 години

Реви Зоро - пък ходи без маска...

8

Анонимен

преди 4 години

Марш в затвора ***!

7

Главанак

преди 4 години

А кога прокуратурата ще подхване бившия кмет на Костинброд - Милен Димитров! Мотиви- хиляди, но най- важният- и сега, в този момент, в КОСТИНБРОД НЯМА ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ВОДА!!!!!" Усвоиха се по негово време едни 98 МИЛИОНА ЛЕВА"- РАЗБИРАЙ- ПОТЪНАХА В НЕЧИИ КАСИ И ДЖОБОВЕ! Какво повече трябва да стане, да пламне града ли!

6

Анонимен

преди 4 години

Време и този да бъде закопчан и да смени Нено в ареста

5

Анонимен

преди 4 години

До дедо ВиСъгласен, но не и по въпроса за пластмасата от медицинските/опасните отпадъци! Тя трябва да се гори, но не в ТЕЦ-овете и пещите на циментовите заводи, а в инсценератори. Щото иде реч за една малко по-височка температура, при която няма непълно изгаряне водещо до образуването на диоксини, фурани и т.н.

4

дедо Ви

преди 4 години

В България няма голяма горивна инсталация снабдена с очистващи съоръжения в която да се горят отпъдъци в това число и битови / хартия от цветни списания , пластмаси-винилхлориди,поливинилхлориди, полиетилени, поликарбонати/. Съществуващите филтри улавят само прахови частици. Няма измервателни станции за олово, кадмий, арсен, мед, бензапирени. Пластмасата не трябва да се гори! Трябва термично да се размеква и пресова/шприцва / за да се произвеждат строителни блокчета, колчета, вещи за извън дома

3

Некъф

преди 4 години

А тоз плешунгер колко долен излезе не е истина !!!

2

Краси

преди 4 години

още ли е там, ще го пуснат ли ?

1

Коки

преди 4 години

Сега ще видите, как ще го потулят този случай покрай вируса.