43

До 41

преди 4 години

Я пак. С 20 държанки 20 години. Ами ако започнат да пристигат тъщите? Ъ?

42

шегичка

преди 4 години

До долнияТо зависи какво търсиш.Ако имаш власт и пари и си без жена - това си е по твой избор.Няма по-голям афродзиак за жеките от тези две неща.Сега остана да разберем, какво търси генералът наш и да му го намерим.Само дето прайдовете май са забранени, та ще се забави работата.

41

Анонимен

преди 4 години

Някои си нямат и една(като нашия,например)а други в изолация с 20.Как да не му завидиш.

40

ха ха

преди 4 години

Искам да съм краля на Тайланд...

39

до Сандо

преди 4 години

твоята благоверна сигур е 200 кила и вечно има претенции и ти пили на чутурката.Тоя е с 20 три пъти по-млади от него, които му слугуват и се обаждат само като ги питат...Ще се оправиш не с 20 ами и с 120 да ти кажа. Макар че ще забравиш какво са истински чувства и човешки отношения. Думата ми е, че нее трудно "справянето", както си го мислиш.

38

до 36

преди 4 години

Многоженството е забранено заради имуественте последствия и прочее. Но многогажеството не е забранено. Инак всяка засукана девойка, ще трявбна да лежи средно по илядо години на топло.

37

do 35

преди 4 години

Не са жени, а държанки и тъщите никой не ги бори за слива.Но пак не му се отразява кой знае колко добре - мяза на 87 годишен, а е на 67.Дрога и държанки - до като мърда.Султаните едно време са бутали братята си в харемите да затъпяват и да не мислят за преврати.

36

Анонимен

преди 4 години

До 36Че това не са жените му, а гаджетата му

35

Анонимен

преди 4 години

В Германия е забранено многоженството и този крал трябва да бъде хвърлен в затвора.

34

Анонимен

преди 4 години

И на този не му добре с 20жени и 20тъщи!

33

Ген. Мутафчийски 2

преди 4 години

Затворени са границите. Тоя как така е в Алпите, а не са го извозили до Тайланд? Освен 5млн.,че се я събрал с още 20 човека ,трябва му лепнат и 1 година затвор,че не си седи в Тайланд.

32

ДДРОнег

преди 4 години

До СандоС тази разлика, че неговите не са жени, ами са наложници, а той е всевластен !!!Може да ги прави к'вото си иска, а ние сме подвластни на мотото, че "всеки мъж е насилник" ...

31

До 31

преди 4 години

Тоя е много дърт да върши оная работа. Нарочно си е взел 20 млади момимета,за да му завижда Тайланд,че е потентен, а те само му прислужват. Освен да си топи краката в кофа със сол, едва ли за друго се сеща да ги извика

30

Сандо

преди 4 години

тоя е луд! аз с 1 жена едвам се орпавям той с 20 ...

29

Леонсо

преди 4 години

"Брикет",който с нищо не превъзхожда сънародниците си,издухва милиони за животинските си удоволствия,а народа на тази провинция от останалия свят мизерства!

28

Хашиш ат Амстердам

преди 4 години

Какви тайки бе тия са рускини и украинки.

27

Анонимен

преди 4 години

Кубинките са много страстни жени, а тоя ми се вижда малко нефелен.

26

Pieland

преди 4 години

В бг е същата работа, който е крал( кредитни милионери, преходни политици, лотобосове, корумпирани чиновници, хидроинженери и т.н.), се изолира в някоя къща за гости или хотел с няколко кифли, само дето на тази възраст има опасност от инфаркт.

25

порко подрисоф

преди 4 години

по темата: има един банкянски шопарин. неговите конкубинати му ги плащаме ние. едната с вила у давос и хотел в мадрид. другата в барцилона и дупето лапнало гащите. дръжките на микрофони са по затворени комплекси из софия. министърките са по витошките сокаци където шопарина ги гони като пенчо кубадински куци антилопи. тенисклубчето в едно кварталче с магнолии пък му доставя свежо месо. питайте сесилчето казахстанчева шо избега през девет планини...

24

дедо Ташунко

преди 4 години

Нека му е лошо на тайландския крал. Вече друг въпрос е на неговите години дали е в състояние да задоволи и една жена. Когато е бил млад, не се и съмнявам, че е бил добър жребец, но сега...????