5

Анонимен

преди 4 години

Поклон пред пост номер 2.В списъка ще сложа туризма и т нар култура.Изобщо защо нещо което е тясно свързано с печалби се нарича култура един Бог знае.Тия търговци с душите на хората ,тия Стефан Цаневци са позор за Европа.

4

Анонимен

преди 4 години

Много важен този футбол! Явно печалбите за някой са огромни и сега реве.

3

123

преди 4 години

УЕФА в някой друг свят ли живеят? Цяла Европа под блокада, която не се знае кога ще свърши, тия ултиматуми поставят... А публика искате ли? По възможност пълни стадиони с десетки хиляди или колкото там са им капацитетите, и задължително от различни държави...

2

Анонимен

преди 4 години

Професионалният футбол за мен е срам за съвременната човешка цивилизация. Десетки хиляди умират от корона вирус, а някои хора се занимават с това кога да ритат топка и кога да провеждат европейско първенство. Тези хора имат ли въобще морал и нещо човешко в себе си? Преди това като стана войната в Донбас, за Ринат Ахметов най-важно беше от кой град ще играе Шахтьорск докато хората умираха. И иначе в мирно време пенсионерите мизерстват докато полуграмотни момченца печелят десетки хиляди. СРАМ!

1

Анонимен

преди 4 години

Ако така тагъчкат всички първенства, физическата подготовка и издръжливост ще си каже думата. В това отношение Роналдо едва ли ще има конкуренция.